miercuri, 5 mai 2010

Sunt un copil rău

Tocmai am ieșit de sub duș, iar în timp ce eram în baie mi-am dat seama că sunt un copil rău. De fapt, mă simt ca un puști de 12 ani, nu că aș fi foarte bătrân la 21 de ani, dar poate mi se pare că aș fi un copil neastâmpărat din cauza bubelor pe care mi le-am făcut zilele astea.Nu multe și nici nu foarte urâte.  La un picior am două bube de la role. Pe spate am o altă bubă pe care o zgândăr tot timpul, doar că acum nu mai e mama să se ia mereu de mine, iar ca să fie tacâmul complet, azi mi-am mai făcut ceva prostesc. Mi-am mâncat puțin din buze, iar acum am buzele ca Gina Pistol.

Bine,  mulți din cei ce vor citi această postare se vor întreba cum dracu de-am făcut-o și pe asta. Nimic mai simplu. Azi am fost la stomatolog, iar după 3 anestezii ce tot nu-și făceau efectul acolo unde trebuia, dar care-mi amorțiseră bine de tot jumate de față, am reușit să scap relativ nevătămat. Ce-i drept, doar cu limba puțin ciupită căci nu mai puteam s-o controlez și o băgam în freza stomatologică în timp ce-mi lucra în gură.

Ulterior, cum îmi era poftă de pizza, am sunat un prieten și apoi am „tras pe dreapta” într-o pizzerie împreună cu acesta. După ce am mâncat jumate de pizza, mi-am dat seama că eu îmi cam mâncam și din buză, apoi să vezi modalitate de mâncat pizza, cu o mână țineam bucata de pizza, iar cu cealaltă țineam buza de jos. După fiecare triunghi de pizza trebuia să vin cu șervețelul să curăț local căci curgea sânge binișor. Exact ca-n filmele cu proști, iar eu eram actorul principal. :)))) Cu alte cuvinte, eram afectat de modalități, nimic  mai mult.

Ca să demonstrez că sunt un copil rău, am dat și pizza pe mine.
Și ca să fiu un copil și mai rău, mâine iar am să ies cu rolele prin parc. Pune eu ceva la bubelea alea de la picior. Acum să văd ce fac cu buzele...

Și de copil rău, astăzi am șters și blog-ul oficial. Am varii motive pentru care am făcut-o. N-am să fac expunerea de motive aici, dar e mai bine așa. Sper ca într-o bună zi să nu îl șterg și pe ăsta.

O seară bună și ne vedem pe role...

6 comentarii:

Anonim spunea...

Aveai si un alt blog??? You bad, bad boy! :P

Stoicescu A. spunea...

Da, mai aveam unul oficial. Acum nu mai există.

Liviu spunea...

Hmmm... Cred ca nu mai vreau sa invat sa merg pe role. Raman la bicicleta.

Stoicescu A. spunea...

Merită să înveți să merg și pe role, e foarte frumos. Merită fiecare bubă :)))

Liviu spunea...

Ce-ţi mai face buza? S-a vindecat?

Stoicescu A. spunea...

S-a vindecat. Acum funcționez la parametri normali din toate punctele de vedere. :D

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki