miercuri, 30 iunie 2010

Ceva deosebit...

„Și acum... plecați! Vreau să rămân singur.Cu melancolia. Să zbor în cerul său! Nu te-am întrebat niciodată cine ești, doar pentru că m-ai ales pe mine. Eu, până mai ieri, credeam că ești un rege...”

...așa începe melodia ce urmează să vă invit a o asculta(în două interpretări). Și mă gândesc, cum Dumnezeu pot face unii  melodii atât de frumoase? Dincolo de farmecul melodiei, iarăși mă întreb, cum pot unii oameni să interpreteze atât de sensibil niște versuri „cocoțate” pe niște note muzicale...

Capodopera a cărui text îl citam la început, pe numele ei „Perdere l`amore”, fost cântată pentru prima dată în anul 1988 la Festivalul de la Sanremo de către Massimo Ranieri, câștigătorul festivalului din acel an, și a fost compusă de Marcello Marrocchi și Giampiero Artegiani.

Ulterior, Lara Fabian a realizat un cover al melodiei, talentul său făcând ca piesa să devină și mai frumoasă, fiind apreciată pentru reușita transmiterii sentimentelor într-o manieră cu totul deosebită.

Îmi plac amândouă interpretările, atât cea a Larei, cât și a marelui artist Massimo Ranieri, fiecare dintre acestea având câte ceva special. Alegeți voi interpretarea ce vă ajunge la suflet...

Massimo Ranieri 

Lara Fabian

1 comentarii:

Anonim spunea...

tot la Lara raman.superba piesa asta...speechless

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki