marți, 1 iunie 2010

CNADNR a cerut șpagă celor de la AC/DC.

Ca să vedeți cum își fac angajații statului treaba, fie cum înțeleg ei că lucrurile trebuie să decurgă în companiile de stat. Oare ăsta o fi motivul pentru care se intră în grevă în România? Să vedem...

Angajații CNADNR (Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale) au cerut ca șpagă 14.500 de euro pentru ca cele 29 de camioane ce transportau echipamentul  AC/DC folosit la concertul susținut de aceștia în București să poată trece frontiera prin Vama Nădlac. 

După negocieri, suma la care s-a ajuns a fost de 1500 - 2000 de euro, astfel fiindu-le permisă trecerea. Cei din vamă au invocat lipsa rovinietelor pe perioada șederii camioanelor în România, lucru ilegal întrucât în tot acest timp camioanele nici măcar nu au folosit drumurile naționale sau autostrăzile, ele fiind staționate, dar și din alte motive juridice.

Organizatorii evenimentului  s-au plâns direct Ministrului Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, ulterior aceasta sunându-l direct pe Radu Berceanu (Ministrul Transporturilor)  în vederea lămuririi situației și adoptarea măsurilor ce se impun. 

Radu Berceanu a solicitat de urgență o anchetă în acest caz, avertizându-l pe cel ce conduce ancheta, directorul de încasări și achiziții din CNADNR, cu demiterea, în cazul în care nu sunt găsiți vinovații.

Totuși, rușinea provocată cine o spală? 

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki