sâmbătă, 5 iunie 2010

Copilărie. Prima iubire.

Am trăit o copilărie fericită! Poate n-am avut tot ce mi-am dorit, însă tocmai acest lucru a făcut ca fiecare clipă să fie mai frumoasă. Bucuria fiecărei reușite, a fiecărui lucru realizat prin munca și dedicarea mea a fost mult mai mare, dar și mai important este faptul că tot timpul am jucat corect, fie că e vorba de lucruri aparent banale sau chiar de-o importanță deosebită.

Îmi amintesc cu plăcere de momentele acelea când, prin inocența mea, credeam că toată lumea e un paradis social, nimeni nu este rău decât atunci când trișează. Odată cu trecerea timpul mi-am dat seama că trișatul face parte din cotidianul românilor, dar nu m-am oprit din zâmbit. Nici n-am înghițit în sec, ci mai degrabă am încercat să aplic teoria reintegrării prin blamare, chiar dacă pe atunci era doar o atitudine de reflex derivată din caracterul meu nefinisat încă.  Lumea n-a fost să fie așa cum mi-am imaginat, dar imaginea copilăriei mele rămâne una frumoasă.

Țin minte prima iubire ca și cum ar fi fost ieri. Mulți dintre voi se vor mira, dar când vorbesc despre ea, vorbesc chiar despre o fată. Îmi amintesc cât de îndrăgostit eram, nici nu-mi vine să cred! Petreceam aproape toată ziua împreună și o sărutam ori de cât ori doream fără ca vreo clipă să mă feresc de cineva. Poate doar de tatăl ei, el nu era de acord cu relația noastră, dar nu mă interesa.

După o zi întreagă petrecută alături de ea, ajungeam acasă plin de bucurie, zâmbind și dorind ca noaptea să treacă într-o clipă. Un singur lucru nu mă părăsea nicio clipă, mirosul pielii ei atât de fină. Era o fată frumoasă, slăbuță, cu pielea creolă, ochii strălucitori și părul negru. Este singura fată de care am fost îndrăgostit vreodată.

Momentele copilăriei au fost alături de ea în mare parte a timpului. Toate jocurile, toate prostiile și tâmpeniile pe care le făceam, toate erau împreună. Pe vremea aceea, duerea însemna să fim aleși în echipe diferite, dar am fost un copil ce respecta regulile, nu făceam nazuri.

Cu timpul, destinul ne-a despărțit. Nu a fost deloc ușor, dar au mai venit și alte momente frumoase. E greu să compari lucrurile de genul acesta, să vezi când ai fost mai fericit, cu cine, în ce momente. Poate e mai bine să n-o faci, asta le păstrează puritatea.

1 comentarii:

Cosmetice Metropolitan spunea...

esti interesat de un schimb de banner?

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki