miercuri, 9 iunie 2010

Distorsionarea realității (video)

Uitându-mă la înregistrarea ce-am să vă invit s-o vizionați imediat, nici nu știu ce să fac; aș putea să râd copios ca reacție la prostia unora, fie ar trebui să încep cu semnul crucii urmând să termin cu „Amin” văzând cât de idioți sunt unii, dar nu este cazul de rugăciuni acum și aici.

Sunt complet uimit cum se încearcă prezentarea homosexualității în cel mai distorsionat mod, chiar de către unii care bănuiesc că nu au nici măcar cunoștințele elementare în ceea ce privește viața gay. Mă uit cum în lipsa unor argumente negative reale, unii încearcă asimilarea persoanelor gay și a comportamentelor acestora cu diverse practici negative. Acest lucru se întâmplă chiar dacă de cele mai multe ori n-au nici cea mai mică legătură.

 În România, unul din cele mai clare exemple, este cazul domnului senator Urban Iulian, ce pune la un loc homosexualii cu pedofilii, zoofilii, necrofilii și violatorii. Nu revin asupra anumitor aspecte. Am mai scris despre asta.

În alte țări, cum ar fi Uganda,  strategia este una diferită, poate din cauza diferențelor culturale și lipsei de informare,  acolo lucrurile sunt prezentate prin distorsionarea cât mai puternică a realității, prin prezentarea unor aberații cum rar s-au mai întânlit. Vă las să vedeți chiar voi cum fac ei asta...

E un fel de comico-tragedie. Nici nu știi dacă să râzi sau să plângi...


Sunt curios câți din gay se regăsesc în ceea ce se spun ăștia în materialul video. Cu siguranță 98% nu se identifică sub nicio formă cu ceea ce prezintă ăștia în clip. Cred că cei care mănâncă cu adevărat căcat sunt cei din materialul video, și o fac exact în momentul filmării. Succes!

4 comentarii:

Kiddu spunea...

Am ramas fix uite asa :| Nici un zambet, nici o lacrima. Doar asa.

Mi-e rau...

Stoicescu A. spunea...

Nici nu mai comentez, că dacă mă apucam să despic firul în 4, sigur ieșeau 5464894646 de miliarde de chestii

Anonim spunea...

Da cand dai limbi in pizda si pizda e pe ciclu e mai frumos ma? =)) parca sunt adunati de pe alta planeta astia

Stoicescu A. spunea...

Nu e vorba de asta. Dar să fim serioși, cred că suntem noi mai curați la fund decât ei în gură în momentul sexului.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki