luni, 28 iunie 2010

Romtelecom pe poziție de forță

Romtelecom atacă piața internetului în mod agresiv prin tăieri de prețuri, ajungând sub nivelul celor de la RDS. Dincolo de scăderea de prețuri, Romtelecom oferă și router Wi-fi gratis în cazul contractării unor abonamente pe o perioadă de 2 sau 3 ani. Totuși, această ofertă BĂNUIESC că va fi modificată odată cu intrarea în vigoare legii privind modificarea art.84 din legea nr.296/2004 privind Codul Consumului și a legii nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate. Legea se află spre promulgare pe masa președintelui. Aceasta prevede ca în cazul contractelor între comercianți și clienți, rezilierea să se facă fără niciun cost. Astfel,  clauzele din contractele dintre comercianți și clienți acestora ce prevăd plata unei taxe în caz de reziliere (indiferent de motivație) sunt nule de drept.

Romtelecom oferă și reduceri de până la 35% față de prețul de listă în cazul achiziționării mai multor servicii.

Romtelecom:

-ClickNet Surf:  2,9 euro (fără TVA) pentru o viteză de până la 2 Mbps
-ClickNet Play: 4,4 euro (fără TVA) pentru o viteză de până la 50 Mbps
-ClickNet Power: 5,9 euro (fără TVA) pentru o viteză de până la 100 Mbps

RDS:

-Fiberlink 1:  28 lei ( TVA inclus, la valoarea de 19%) - viteză până la 50 Mbps
-Fiberlink 2:  39 lei ( TVA inclus, la valoarea de 19%) - viteză de până la 100 Mbps

De curând, Romtelecom și Cosmote s-au unit în adevăratul sens al cuvântului. Minutele în rețeaua Romtelecom pot fi folosite și-n rețeaua Cosmote, dar și invers. Astfel, atunci când Romtelecom sau Cosmote îți vorbesc de minute în rețea, se refer și la minutele între ele. Ai 2000 de minute în rețeaua Cosmote? Le poți folosi să apelezi prietenii din rețeaua Cosmote, dar și din Romtelecom. Interesant, nu?

6 comentarii:

Kiddu spunea...

Sincer, mi se pare foarte tare. Am si net de la Romtelecom si telefonul pe Cosmote. :) Sincer, Cosmote-ul mi-a satisfacut pe deplin toate nevoile de comunicare. :)

Astept sa mi se ieftineasca internetul :))

Stoicescu A. spunea...

Nu știu dacă-l vor ieftini clienților din prezent sau doar celor nou-abonați, dar vei vedea tu cum și ce. Eventual de la reînoirea contractului vei prinde reducere.

Și eu am Cosmote, sunt foarte mulțumit de ei, de minute, acum au și self-care, doar că trebuie înbunătățit.

Cât despre Romtelecom, mi se pare un brand super tare. Au servicii bune, cu clienții sunt ok, etc.

Cei de la RDS n-au nimic de-a face cu clienții,sunt paraleli. Îți presteză serviciul și atât, dar să nu-i suni vreodată, că e jale. Cât despre trimisul facturilor hehee, e o glumă cred :)))

Anonim spunea...

si eu am cosmote :D am si rds-rcs...ciudat e ca acu o luna mi-a venit factura mai mare! dupa ce am stat noi si am analizat, nu sunase nimeni pe nicaieri...scria pe factura prestari servici de mentenanta..mda..ce sa zic...nu prea am vazut nici o diferenta asa ca nu inteleg ce mentenanta e asta:))

Stoicescu A. spunea...

La ei telefonia era gratuită, însă de o lună au zis că nu mai oferă în mod gratuit acest serviciu, dar nu puteau să impună o taxă pe abonamentul de telefonie întrucât nu le permiteau contractele, astfel au introdus o taxă de mentenanță.

Anonim spunea...

si ce fac ei de banii aia? ce mentenanta tu? aiurea asa...

Stoicescu A. spunea...

Ți-am zis, este doar sub formă de pretext. Ei nu puteau să taxeze telefonia acum pentru că au făcut contractul ăla unde scrie că e furnizată telefonia. Astfel, taxa de mentenanță este de fapt abonamentul de telefonie fixă în mod real.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki