marți, 15 iunie 2010

Se deschide pasajul de la metrou de la Piața Sudului

Pasajul pietonal dintre stația de metrou Piața Sudului și Sun Plaza va fi deschis începând de mâine, conform celor de la Ziarul Financiar. Pasajul a costat aproximativ 3 milioane de euro și are o lungime de 180 de metri ce cuprinde 15 magazine.

Este o investiție privată, cei de la Metrorex contribuind doar cu suportul tehnic. În acest weekend va fi inagurat și cinematograful din Sun Plaza.

Astfel, accesul de la metrou către mall se va putea face direct prin subteran, evitându-se traficul și căldura/frigul din exterior.

4 comentarii:

Anonim spunea...

poate maine ca azi era inchis, avea baloane colorate la intrare dar era inchis. Ma enerveaza ca trebuie sa fug pe trecerea de pietoni acolo ca sunt soferi nervosi si speram ca de azi gata merg prin pasaj dar ...............

Stoicescu A. spunea...

Cel mai târziu îl vor deschis în weekend, atunci când vor deschide și cinema-ul. Cel puțin așa ar fi normal..

Anonim spunea...

Acest pasaj este o PORCARIE, ieri pe la ora 8.00 am coborat din fata Mall-ului in pasaj sa ajung la metrou, merg tot pasaju si cand ajung aproape la metrou vad ca sunt gratii trase prin care vedeam lumea cum baga cartela de acces la metrou. A trebuit sa revin in fata Mall-uluisi sa traversez pe trecere( pasajul nu e pentru toti fraieri, el se deschide la ora 10 si cred ca se inchide seara pentru ca este proprietate privata). Primaria este vinovata ca a aprobat acest proiect, proiect care aproape 2 ani a deranjat circulatia masinilor in zona si normal era ca la finalizarea acestui pasaj sa usureze traficul in zona. Cum s-a vazut cu sacul in caruta proprietarul pasajului a stabilit un program de acces posibil si o tinuta speciala sigur ca nu a avut bunul simt sa isi afiseze un program de acces in sfantul pasaj.

Stoicescu A. spunea...

E normal să-l închidă pe perioada nopții, acolo sunt magazine și trebuie protejate oarecum. Asta nu e tot, dacă l-ar lăsa deschis noaptea, cu siguranță ar deveni un paradis pentru boschetari și pentru cei ce n-au unde să-și facă nevoile.

Pasajul a fost făcut din banii dezvoltatorului mall-ului, e normal să decidă asupra lui, iar scopul a fost acelea de a facilita accesul în mall direct de la metrou, nu pentru traficul general. Dacă se dorea un pasaj de uz general, să fi cotribuit financiar și primăria, dar nu a făcut-o.

Nu văd nimic anormal!

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki