vineri, 4 iunie 2010

Se mută târfele de pe o bordură pe alta (limbaj vulgar)

În cele ce urmează folosesc un limbaj vulgar. Dacă ești de acord cu asta, poți continua să citești. În cazul în care ești ofensat limbajul „colorat” sau pur și simplu nu ești dispus să citești un material în care sunt folosite cuvinte triviale în mod explicit, te rog să ignori această postare.

Acum ceva timp apărea HI5-ul. Mare șemecherie pe capul nostru, toate târfele despuiate în ultimul hal, arătându-și pizda și cracii dezgoliți în poziții ezoterice de geometrie în spațiu, toate și-au făcut profil acolo. Cu mesaje dulci și sclipici cât cuprinde, aplicații care mai de care mai penibile. Toate în căutarea acelui băiat sensibil și sincer, modest și dornic de o fată (cu)minte.

Cu alte cuvinte, doreau să găsească un țăran cu care să și-o tragă în serile acelea când își mințeau părinții că ele dorm la colega de clasă, iar această colegă spunea de asemeni aceeași poveste părinților ei. Unde ajungeau amândouă? La un pierzător de timp rămas singur acasă, bucuros că în sfârșit fute și el ceva pe canapeaua părinților. Ce dracu, s-a săturat să le bage mâna în chiloți gagicilor noaptea prin parc, gagici tot de pe haifaiv ce plecau supărate că n-au dat peste unul care să le-o tragă așa cum au văzut ele în filmele alea porno pe care cică nu le-au văzut niciodată și la care (tot cică) nu s-ar uita în veci.

Noapte acasă la cocalar decurgea foarte interesant. Una sugea pula, iar cealaltă o asista ca o adevărată martiră plină de inocență (în special la gură), refuzând sfios invitația cocalarului de a realiza un trio superb, la care oricum n-ar fi făcut față,  trio cu care ar fi trebuit să se laude el a doua zi adunării generale a pierzătorilor timp din cartier. Urma s-o preia altul pe sistemul ”prietenul la nevoie se cunoaște”, în urma aprecierilor „băi, asta se fute... bagă-te pe ea, e proastă”. Nici asistenta sfioasă nu scăpa, aceasta urmând să beneficieze de același tratament, dar nu sub privirea colegei ce i-ar putea compromite imaginea de fată cuminte a cartierului. Băieții știau că-i tot o panaramă, dar măcar colegele ei o credeau martiră.

Și ziceam că târfele și-au schimbat bordura, nu le mai place pe haifaiv! Cică au auzit ele că lumea bună e pe feisbuc, astfel multe dintre acestea au migrat. Dacă la început  au adoptat o nouă politică de marketing, văzând că pe această bordură lucrurile sunt puțin diferite, ulterior multe au renunțat la ascunzișuri începând să-și expună aceleași cunoșințe de gemotrie în spațiu a cracilor, aceeași cibernetică a clitorisului obosit, același fond de ten aplicat parcă de cei de la drumuri și poduri.

Îmi pare rău că încep să apară și astfel de specimene pe feisbuc, deocamdată izolat. Sper ca fenomenul să nu prindă amploare. Postarea nu e scrisă întâmplător, ci ca o reacție la câteva conturi petrițe văzute acolo. În rest, site-ul mi se pare foarte ok, cu oameni de o calitate ceva mai ridicată decât pe alte rețele de socializare.

Aș dori să cer scuze celor care au profil pe hi5 și ce nu se încadrează în cele prezentate mai sus. Simpla întâmplare de a se nimeri printre unele specimene nu le face la fel. Le cer scuze pe această cale!

2 comentarii:

Liviu spunea...

E de plâns, dar nu mai pot de râs. =)) =))

It`s real, din păcate. Am râs pentru că pe parcurs ce citem, îmi veneau tot felul de feţe omeneşti sau profiluri de hi5, în minte.

Stoicescu A. spunea...

Eh, trebuie să trăiască și ei pe planeta asta, dar să rămână pe hi5, să nu invadeze și alte site-uri...

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki