sâmbătă, 12 iunie 2010

Tiziano Ferro declară că este GAY

Conform celor de la Novella 2000, Tiziano Ferro recunoaște în mod oficial că este gay în autobiografia sa ce va ieși pe piață peste câteva luni.

Se pare că după Ricky Martin, a venit rândul lui Tiziano să limpezească apele tulburi din jurul său.

Tot cei de la Novella 2000, nu omit să amintească cele spuse de Platinette la postul de radio Dee Jay în urmă cu un an: „Că Tiziano Ferro este gay, o știu toți. Ceea ce nu toți știu, este că are o pasiune pentru urși, nu în sensul de animal al cuvântului” 


Din cele auzite de mine, Tiziano Ferro călătorea destul de des în USA pentru a avea parte de intimitate și  a fost văzut de foarte multe ori în cluburile gay de acolo.


PS. Pentru cei ce nu știu, pasiunea pentru urși este un fetish cu persoane păroase și masive ca fizic, după cum veți putea vedea în poza ce urmează:


Vă recomand să ascultați  albumul „Alla mia vita” scos de Tiziano Fero în anul 2008. Este senzațional! De asemeni, vă invit să ascultați una din melodiile mele preferate „La paura non esiste” (clipul e de la altă melodie):


4 comentarii:

Contele Nopţii spunea...

Cred că toată lumea s-a întrebat: oare de ce a așteptat atât de mult?

Stoicescu A. spunea...

Ei, fiecare le știe pe ale lui. Are motivele lui pentru care nu făcut-o până acum. Nu este obligat de nimeni, nu are o datorie morală față de public.

De precizat este faptul că niciodată nu a spus că nu este, chiar dacă a fost întrebat. Mai degrabă a ocolit subiectul.

seniorita spunea...

buna.
probabil ca vei intreba:Ce vrea si asta de la mine?:)) sper sa nu fie asa. So, in trecut adica cu multi ani in urma cand eram destul de mica, nici majora :P am avut o experienta cu un tip-sex oral. Mi-a placut atat de mult incat dupa am "corupt" o alta fata de varsta mea si i-am aratat despre ce este vorba facandu-i sex oral, si eu la randul meu primid de la ea. Mi-a placut parte cu primitu, insa cealalta nu prea. Acum dupa atatia ani sunt cu un baiat, avem o relatie serioasa de vreo 3 ani, el nu stie de ce s-a intamplat in trecut. Ma gandesc cum ar fi sa repet experienta, insa ma tem ca nu voi avea curajul sa o mai fac odata, mai als ca acum stiu despre ce este vorba-atunci habar nu aveam ce e aia.doar ca imi facea placere. Am facut doar o singura data sex oral cu tipa aia. Trebuie sa recunosc ca imi place la nebunie sexul cu un baiat dar m-ar atrage si cu inca o fata. Nu consider ca e ceva gresit, dar este greu sa abordezi pe cineva, mai ales ca baitul acesta este primul din viata mea- exceptand prostia cu tipul din copilarie care a fost doar orala din partea lui. Dupa intreg "articolul meu" ce parere ai?Nu stiu ce s-ar intampla daca ar afla iubitul de trecutul meu si asta ma intreb uneori, sigur nu i-ar cadea bine asta e clar. Iti voi urmari blogul in contiunare, keep going:D

Stoicescu A. spunea...

Voi răspunde. Acum nu sunt în postura necesară să dau cea mai bună replică....

Scuze....

:(

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki