miercuri, 21 iulie 2010

Anișoara, violată de golani.

Anișoara s-a născut pentru că era nevoia de ea, altfel lumea n-ar mai fi fost cumpătată. Căminul cultural ar fi devenit birtul statului, iar școala primară ar fi fost club de eleve porno. De fapt, lucrurile chiar așa s-au întâmplat, asta chiar dacă Anișoara a luat ființă.

Vorbim despre o fată născută în scandal, din lacrimi și sudoare. Ba chiar mai mult, au fost sacrificați oameni pentru ca ea să vină pe lume. Părinții ei s-au consultat, au judecat și analizat, iar Anișoara a luat forma dorită de ei, fiind ca o sclavă fără puteri.

Anișoara niciodată n-a fost independentă, chiar dacă așa se lăuda. Tot timpul a fost asuprită, suspusă presiunilor făcute chiar de către părinții ei. Cine erau aceștia?  Erau niște monștri, oameni lipsiți de scrupule și ce mințeau cu nerușinare. Ba chiar mai mult, aceștia trăiau în dezmăț total, orgii ascunse de ochii indiscreți ai Anișoarei. Ei o făcuseră tocmai pentru ca ea să vegheze și să-i împiedice să păcătuiască, dar numai teoretic. Practic, ea trebuia să asiste la toată curvăsăraia, dar să tacă, să nu zică nimic.

Anișoara nu a suportat presiunile, nu a putut să accepte situația și a început să strige cât o țineau puterile că în jurul ei se întâmplă numai perversiuni. A început să ia atituine, să saboteze orice neregulă, să o sesiseze și mai apoi să o pedepsească.

Părinții ei, oameni cu mulți bani, bani pe care Anișoara nu-i găsea justificați, au început să ia atitutine. S-au strâns în șatre de golani și au violat-o pe Anișoara pe rând. Întâi ei, apoi alții, iar mai apoi toată Curtea Constituțională. Au violat-o și-n grup până la urmă!

Europa condamnă violul, dar Anișoara - săraca fată, tot violată rămâne.

Da, v-ați prins! Este vorba de Agenția Națională de Integritate. (ANI)

6 comentarii:

Liviu spunea...

:)) Era să bag un "fu**-i Anișoara", când am ajuns la final, dar mi-am amintit că îmi plac bărbații.

Stoicescu Alexandru spunea...

Atunci am o veste bună pentru tine, Anișoara e bărbat :)))

woogieboogie spunea...

oare de unde s-a inspirat domnul?...

http://www.youtube.com/watch?v=JAoTkTlDIvI

Stoicescu Alexandru spunea...

Confirm că m-am inspirat Cațavencu. Însă nu din spot, ci exclusiv din titlu. Atât!

Astfel, plăcându-mi foarte mult titlul, am zis să dezvolt o povestioară.

woogieboogie spunea...

:) pai spotul a fost primul, logic nu? apoi ziarul pe tarabe...nevermind. ai scris o poveste draguta. paul

Stoicescu Alexandru spunea...

Eu doar spotul l-am văzut, nu am citit ziarul. Nu știu până la urmă ce au scris cei din Cațavencu, forma finală nu o cunosc.

P.S Cumpăr foarte rar ziare, citesc presa online. Este mai ecologic și mai economic :))

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki