sâmbătă, 31 iulie 2010

Invitație la SFG - ediția 2010


Idei de gay & Veșnic Visător te invită la Serile Filmului Gay – ediția 2010, eveniment ce va avea loc între 11 și 17 Octombrie în municipiul Cluj-Napoca.  Noi vom fi acolo!

  • Dacă ești blogger și vrei să susții evenimentul, hai și tu la Cluj-Napoca!  Fiecare „internaut” își va scrie părerile și impresiile despre festival direct pe blog.  Va fi distractiv să vezi diversitatea părerilor vis-à-vis de un subiect comun!

Până atunci…
Alătură-te campaniei noastre de promovare a celei de-a șaptea ediție a festivalului de film gay. Scrie o postare despre Serile Filmului Gay . Spune ce vrei: o părere, un deziderat, un feedback din edițiile anterioare sau pur și simplu spune-le altora că participi. Important e să te faci auzit! Spune și altora că ai răspuns invitației noastre și a organizatorilor, anunță-i și pe ceilalți că vei fi prezent.  

  • Dacă nu ai blog, dar vrei să susții evenimentul, nu rămâne decât să fii prezent la festival. E momentul să te relaxezi, să discuți cu cei ca tine față în față.  Conversațiile pe GayRomeo știi că sunt dezamăgitoare!

Că ești gay, lesbi, bisexual sau chiar str8, nu contează!
La Serile Filmului Gay vom fi cu toții oameni, nu orientări sexuale!


Promovează evenimentul!
Afișează și tu banner-ul de blogger participant!

Nu uita să link-uiești banner-ul0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki