miercuri, 28 iulie 2010

Tutta la mia vita... sei tu!

Uite că se fac 5 zile de când nu am mai scris. Nu-i nimic, nu este un capăt de lume. Totuși, ete că am revenit cu o nouă postare ca să fiu sigur că nu moare dracului cineva dacă nu apare nimic aici. Mă îndoiesc, dar am zis să fie preventiv.

Preventiv am zis! Huooo!

Știu, pe blog-uri, în perioada de vară, lumea scrie cu două viteze, foarte rar sau deloc. Bloggeri E PLECAȚI în vacanță, cine știe pe la ce distracții sau pur și simplu N-ARE chef de scris. Ați înțeles ideea, BLOGGERI E ÎN VACANȚĂ ȘI N-ARE CHEF DE SCRIS :))) Căldură mare, mon cheri!

În fine, să revin la subiectul de azi, că doar d-asta am intrat să scriu. Mă uit la două spot-uri publicitare foarte interesante ale celor de la Dolce & Gabbana. Date fiind căldurile astea, mă întreb, cele două materiale video ar trebuie să mă răcorească sau să mă încingă mai tare? Voi ce senzație aveți când le priviți?

De poză nu vă întreb, știu că vă iau căldurile! Și pe mine!
(recomand vizualizarea primului clip în HD și fullscreen)Culmea, e vorba doar de un parfum :)))

Și că tot a venit vorba de parfumuri, pentru cine înțelege italiana, recomand vizualizarea unui moment comic realizat de o super tanti din Italia, Luciana Littizzetto. Eu o ador pe femeia asta. Face un fel de stand-up comedy genial.


2 comentarii:

Anonim spunea...

vai Alexu! m-am incins rau. ce racorire visezi?

Stoicescu Alexandru spunea...

Nu știu. Am zis și eu... :P

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki