duminică, 29 august 2010

Asta îmi lipsea mie acum...

Londra - ploaie și vânt, coafura rezistă. Organismul, NU! Este a doua oară când fac frigul pe la Londra. Am aterizat acum câteva zile, iar când am ieșit din avion am zis că mor. Ploua de înnebuneai, iar vântul rece parcă-ți sfâșia pielea. Eu, venind din Italia, acolo unde era enorm de cald, iar soarele strălucea puternic, nu m-am gândit vreo clipă că aici e calvarul ăsta de vreme.

Când am plecat din România mi-am luat haine subțiri, gândindu-mă că în Italia este foarte cald, însă nu am luat în considerare că vara trece, iar eu plec direct din Italia în Anglia, fără a mai ajunge pe acasă. În concluzie, valiza mea e plină cu tricouri subțiri și pantaloni pentru vreme caldă. Am doar două bluze cu mânecă lungă, dar nu e de ajuns.

A doua zi m-am rotit printr-un centru comercial, însă nu am găsit nimic să-mi placă. Zic să rezolv problema, să-mi cumpăr ceva mai gros, dar sufletul lu` Moș Crăciun, NIMIC. Până la urmă am găsit ceva, dar la ce preț avea... mai bine lasă. Așadar, am zis că mă descurc, cel puțin temporar, cu ceea ce am. Nu a fost așa. Am ieșit două nopți la rând în club, iar de la atâta dans, eu fiind transpirat tot, e normal să te ia răceala, ceea ce s-a și întâmplat.

Azi n-am ieșit deloc. A continuat să plouă, să fie frig.
Am răcit, mă simt super nasol! Urăsc să mi se întâmple chestii de genul atunci când am mai mare nevoie de energie și un organsim sănătos. În fine, mâine mă duc să-mi caut ceva de îmbrăcat ca pentru „oameni serioși”, să nu-mi mai fie frig și să mă țin sănătos.

Ne auzim...

7 comentarii:

Liviu spunea...

Trebuia să vină și rândul tău. :D

Bagă ceai în loc de vodka și ai grijă!

Anonim spunea...

ne auzim cu bine! sa te faci bine tu, si sa nu uiti de ce te-am rugat daca tot dai o tura pe acolo :P

Anonim spunea...

hello, am dat peste blog-ul tau citind pe un forum, intamplator, si-mi place ce am vazut p-aici deocamdata :).
cate grade sunt acum la londra?eu o sa ma mut in marea britanie in cateva saptamani si nu vreau sa ma gandesc cum o sa duc dorul caniculelor de la noi in timpul verilor :)
sa te faci bine,


Mia

Stoicescu A. spunea...

@Liviu: Aș fi preferat să nu fie și rândul meu. Cât despre vodcă, nu ai vrea să știi ce beau acum... tea & vodka :)))

@Anelise: Încerc să nu uit

@Mia: Londra este un loc frumos per ansamblu, însă aici viața e scumpă, chiria e enorm de mult, vremea e super nașpa. Dacă în alte țări unii își permit să închirieze singuri un apartament/garsonieră, la Londra nu prea îți permiți. De obicei lumea stă în casă cu încă cineva, cunoscut sau nu. Câte grade? Nu știi să-ți spun, dar concret este faptul că zilele trecute a fost super nașpa, iar vremea va continua să fie la fel până la anul prin Iunie, Iulie, August. În fine, azi a fost mai bine, dar tot de gecuță.

revin curând cu detalii


Pup la toți!

Anonim spunea...

O sa ma mut in UK, dar nu la Londra, ca acolo e prea scump, asa cum ai zis si tu.Oricum, p-aproape, de aceea am intrebat de vreme.Mersi de raspuns.Peste vreo luna cand ma mut eu cred ca o sa fie si mai naspa vremea :|
Btw, sa stii ca a inceput sa se faca frig si in Ro. Cel putin in oras la mine a plouat toata ziua, cu exceptia catorva zeci de minute in care am iesit si eu pe afara imbracata intr-un tricou mai grosut (de la Zara, cu o pisica, pe care cred ca il are juma' de Romanie:)) ) si a fost ok, nu mi-a fost frig.

o seara buna!
pupici,
Mia

Stoicescu A. spunea...

@Mia, Lasă că tot e bine că aveai ceva pe tine, nu mai contează ce și câtă lume mai are tricoul ăla cu toate că da, și mie mi-ar plăcea să am haine unicate, dar asta-i viața...

Stoicescu A. spunea...

@Mia, Lasă că tot e bine că aveai ceva pe tine, nu mai contează ce și câtă lume mai are tricoul ăla cu toate că da, și mie mi-ar plăcea să am haine unicate, dar asta-i viața...

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki