duminică, 22 august 2010

Bianca Drăgușanu: „Bote nu e gay, ...poate bisexual”

Într-un interviu acordat celor de la Evenimentul Zilei, Bianca Drăgușanu, una din cele mai mediatizate figuri feminine din România, declară că Botezatu nu este gay așa cum se spune, ea având relații sexuale cu el, iar până la urmă, acesta ar putea fi bisexual, însă nu are nicio certitudine în acest sens.

În același interviu, Bianca a mai vorbit și despre preconcepția românilor în privința femeilor frumoase, aceștia clasificându-le ca fiind curve. Aceasta a declarată și faptul că dacă e să fii curvă, măcar să fii deșteptă, în caz contrar ar trebui să te călugărești.

Interviul conține multe întrebări intime, însă asistenta lui Capatos se pare că a învățat să ofere răspunsuri evazive, de multe ori ocolind adevărul sau lăsând loc de interpretări.

Puteți citi interviul pe larg aici.

4 comentarii:

Anonim spunea...

asa si daca nenea bote e gay care e problema omenirii?stai tuu ca nu mai pot dormi noaptea daca nu aflu :)))

Anonim spunea...

acu citi si eu interviul...din spusele ei tipa se face singura curva :)))

Anonim spunea...

Asta e o curva ordinara,si-o tragea cu toti barbatii cu bani si l-a prins pe amaratul de Bote care era acum asaltat de presa din cauza faptului ca s-a aflat ca e gay,el voia sa-si spele imaginea (de parca a fi gay e ceva oribil pentru el) si si-a luat-o ca "iubita" pe tarfa asta ! Apoi a facut porcaria aia de emisiune "Burlacul" in care niste curve avide dupa penis si bani mai ca se bateau in emisiune pentru una bucata penis marca Botezatu si pentru contul lui din banca. Mi-e scarba !

Alex spunea...

Curva este o noţiune ce depinde numai şi numai de caracter, şi, indirect, de educaţie. Educaţia pe care n-au fost în stare să i-o dea părinţii sau viaţa.Kurva o cunosti facil si tot facil constatabil e faptul ca se da ultragiata, suparata, deranjata din orice (din ceva banal, din orice).Sentimentalismul si idealismul curvei se reduce la bani si foloase materiale.Curva e un parazit al barbatului fiind covârsita de felurite defecte, cu infirmitati de gândire si insuficienta intelectuala.Curva e o profitoare. Curva e o persoana care-si vinde cinstea si integritatea morala si este in permanenta cautare de relatii pasagere fizice productive.Curva nu crede intr-o dragoste permanenta, exclusiva si altruista.Curva e element de conflict.Curva e libera prin definitie pana in ultimele consecinte, intr-adevar libera, infricosator de libera.De la o curva te poti astepta la orice"Fiecare femeie este o tarfa, in afara de mama si sora mea dar sa nu uitam ca si ele sunt femei" - Napoleon Bonaparte(1769 - 1821)

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki