duminică, 1 august 2010

Mixalis Xatzigiannis - To Kalokairi Mou (video)

Și cum grecii nu se pricep doar la turism și sex (eventual pe plajă), am decis să aduc puțin în discuție și muzica lor. Trebuie să recunoaștem că poporul elen, dincolo de criza financiară, este unul talentat, să nu mai vorbim despre toată istoria și cultura grecească, filosofii antici, etc.

Să fiu clar de la început, eu nu înțeleg greaca (limba), poate doar puțin pe greci (înțelegeți voi), însă sunt înnebunit după melodiile lor. Bine, recunosc, și ei arată foarte bine! Bărbați înalți, frumoși, bruneți, masculini, cu atitudine, ce altceva ți-ai dori?

În fine, că oricum am divagat, când am fost eu în Grecia a fost demențial, niște peisaje și o apă, ceva de vis. Vă recomand să vizitați, printre multe alte obiective, Laguna Albastră, e ceva deosebit de frumos. Eu mi-am dorit să opresc timpul în loc. Nu s-a putut!

Revenind la limbă, dacă aș fi continuat liceul în Italia, acolo eram pe o ramură unde se studia și greacă, acum revenind și la muzică, azi aș fi fost capabil să traduc următoarea melodie, însă nu se poate. În consecință, vă invit doar să-l ascultați pe
Mixalis Xatzigiannis cu hit-ul anului 2010, To Kalokairi Mou.4 comentarii:

Liviu spunea...

În video nu pare așa masculin precum în poze.

Dar îmi place melodia. :X

Stoicescu Alexandru spunea...

Cum ataci tu concurența, măi Liviu! :)))

Anonim spunea...

imi suna cunoscuta piesa.si imi place si vocea lui :D

Anonim spunea...

Imi place Sirtaki-ul grecilor...
Intr-adevar baietii arata fain la greci, insa fetele is f urate in opinia mea...
Imi mai plac turcii...

incognito

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki