miercuri, 11 august 2010

Rugăciune...

Bunăăă ziuaaaa! Asta e prima postare din viața mea pe care o scriu offline. Cum adică? Păi să vedeți, stau nițel pe scaun și scriu în word. Nu am internet. Aiurea, nu? Ce să-i faci? Asta-i viața!

Mi-am dat seama încă o dată, dacă mai era nevoie, că sunt dependent de net, foarte dependent. Am 6 zile de când nu am mai atins un calculator conectat la internet. Înnebunesc, iar drept dovadă azi am dat fuga la magazin și mi-am luat o cartelă pe care mi-am activat o opțiune de net wireless, chiar dacă în Italia stau doar până la sfârșitul lui August. Nu mai puteam fără! Acum sper să meargă să folosesc telefonul ca modem, asta pentru că sunt de o inteligență rară și mi-am lăsat stick-ul în România. Văd eu mâine cum merge treaba, dacă nu, va trebui să cumpăr și stick pentru net. Asta mi-ar mai lipsi, că și așa am dat 25 de euro pe cartelă.

Pentru cine nu știe, în Italia, pentru a cumpăra o cartelă de telefon trebuie să prezinți un document de identitate și codul fiscal, fie doar pașaportul, dacă nu ești rezident. Asta nu e de ajuns. Până se înregistrează cartela pot trece și 48 de ore, timp în care tu nu poți face nimic cu sim-ul, nici să suni, nici să fii sunat, NIMIC. Ce simpatic! (Să-i ia dracu de proști cu sistemul lor cu tot!)

În fine, dacă reușesc faza cu internetul, mâine am să fiu conectat. Voi începe o serie de postări interesante. Am aflat lucruri noi, mai una poveste despre weekend-ul meu prin cluburi la Torino, etc. Totul e să reușesc să www.

V-aș pune să vă rugați pentru mine, dar neh, atunci când veți vedea postarea asta problema e rezolvată (cred, sper), fie m-am dus „prin sat” la net. Deci, fie cum o fi, iconița în mână și toată lumea după mine „Tatăl nostru care ești în ceruri...”

Update1:
Azi am mai dat 50 de euro pe un stick, nu mergea telefonul. Pfff, netu pulii!

2 comentarii:

Anonim spunea...

aww dragu de tine!! astept postarile alea.

Liviu spunea...

Sfințească-ți-se mobiluuul! Amin.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki