luni, 2 august 2010

Sunt tâmpit! Mulțumesc, știam deja! & Zbor...

Știu, veți spune că sunt un tâmpit! Mulțumesc! Azi nu mă supăr! Aveți dreptate, așa că nu am să contrazic pe nimeni. De ce veți spune asta? Pentru că azi sunt misandru, adică am o repuslie față de bărbați în general. De fapt, azi nu vreau să văd picior de bărbat pe o rază de 1km, să-i ia dracu pe toți și cu asta am zis totul.  Din păcate, stau la bloc (promit să nu mă uit pe geam!).

Știu, veți spune că cine știe din cauza cui manifest această stare. Ei draci, nu mi s-a întâmplat nimic, nu m-a violat niciun golan, nu mi-a furat niciun tâmpit „poșeta”. Să ne păstrăm calmul! Pur și simplu azi nu-i suport. Sunt un fel de Elena Cârstea, doar că în variantă masculină (cât se poate).


În fine, mâine dimineață plec din țară. Parcă nu mai venea clipa asta! Simțeam nevoia să iau o gură de aer de civilizație, că mi s-a acrit de țățismele din București. Când zic „civilizație”, nu fac referire la toate snobismele alea de-mi provoacă greață, ci la chestii mișto și normale cum ar fi să te pui în cur pe stradă să mănânci un sandviș, să mergi la picnic în parc, să te duci la bar îmbrăcat extrem de lejer, să te doară-n cur de tot (asta e o expresie, da?).

Am să mai scriu pe blog cu siguranță, însă nu știu exact frecvența. Cel puțin cât voi fi în Italia, căci acolo e mai aiurea cu internetul, însă odată ce ajung la Londra, de acolo sigur voi scrie mai des, știu sigur că am net fără limită. Peste o lună și câteva zile revin în țară, sper să fie tot cald ca să hoinăresc și eu pe la ștranduri.

În fine, mâine abia aștept să zbor. Presimt că iar mă alcoolizez. De fiecare dată când sunt în avion îmi cam place să beau alcool la 9000 de metri :)))  Nu că mi-ar fi frică, nici nu se pune problema (la câte zboruri am, ar fi și culmea), însă nu știu, e o chestie plăcută.  Îmi aduc aminte când am fost la Manchester. Aveam escală la Londra, asta înseamnă două zboruri, astfel am ajuns amețit rău la destinație :))) Dacă mi-a plăcut vinul....

P.S. Într-un zbor de anul trecut am fost în aeronavă cu bunicuța Iliescu, să vedem de data asta cu cine mai nimeresc! Să nu fie bombonel :))))

6 comentarii:

Liviu spunea...

Așadar, astăzi fetele sunt avantajate. Șo pe el ca e imun!

Stoicescu Alexandru spunea...

Liviu, să nu exagerăm :))) Dacă azi nu suport bărbații, asta nu înseamnă că iubesc gagicile :)))

memori3s spunea...

te invidiez ca pleci :(( distractie placuta si sa profiti ca scapi de BUCURESTI :D
P.S. sa'mi aduci dulciuri din Italia :P

Anonim spunea...

:)). sper sa ai o vacanta superba!sigur agati tu o bunaciune pe unde mergi ;))

Stoicescu Alexandru spunea...

Nu mă invida. Tu când ai fost la mare cu Alis nu m-ați chemat și pe mine. V-ați distrat singurele, iar eu eram abandonat în București. Nu-ți aduc nici măcar o bomboană :)))

Stoicescu Alexandru spunea...

Cum le știe Alis pe toate. Să respectăm tradiția, nu? :)))

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki