joi, 2 septembrie 2010

Fără glas, la Londra

Bună noaptea la toată lumea! După cum v-am mai spus și în una din postările anterioare, o drăcie de răceală nu-mi dă pace nici de-al dracului. De câteva zile mă simt foarte aiurea, de la dureri de cap, curs nasul (adică muci) și un organsim teribil de slăbit, astăzi am ajuns să-mi pierd și vocea, ceea ce este foarte dureros pentru mine :)))  E ca și cum Botezatu l-ar pierde pe Ricky ex a lu Moni pentru totdeauna.

Toate acestea nu m-au învins. Azi m-am îmbrăcat frumușel și am plecat la vizitat Londra de-a lungul și de-a latul. Este a treia oară când vin la Londra, am mai fost în 2007 și-n 2008, deci stau destul de bine la capitolul obiective turistice, însă am fost cu niște prieteni (cuplu str8, dar open minded) ce nu vizitase metropola britanică (mă rog, cu ea am mai fost și-n 2008)

Azi a fost destul de cald și chiar ne-am putut plimba în voie, ne-am întins pe iarbă în parc (asta ador cel mai mult la ei, faptul că oamenii sunt non-conformiști, chiar și-n costum îi vezi cum se pun în fund pe iarbă și mănâncă sandwich, ca să nu vorbim de alte zeci de activități,grupuri de prieteni ieșiți să facă sport împreună. Fenomenal!), ne-am holbat la una, la alta, am văzut animații live, etc.

Totuși, ca să nu vă plictisesc aruncând aici cuvinte, că oricum mai mult vă place să vă uitați  pe poze decât să citiți, am să pun câteva imagini din Londra făcute pe 1 Septembrie

Pentru a le vedea la dimensiune originală, click pe poze!
Cireșica de pe tort!

6 comentarii:

Anonim spunea...

super pozele!

Anonim spunea...

ok, multumim ca ne-ai aratat pozele! asa am facut si noi ceea ce se numeste travelling without moving. Michael ca Michael, dar cel din ultima poza merita toti banii:P Insanatosire grabnica!:)

Anonim spunea...

Mie imi place veverita :)Si celelalte poze sunt frumoase, dar aia mi se pare "cea mai", e tare dragut animalu'.
Thanx for sharing!
Pupici ,
Mia

Stoicescu A. spunea...

Zilele viitore am să încerc să încarc un filmuleț de la un concert dintr-un club din Londra. Cu cine? Încă nu vă zic, e surpriză. O să vă placă!

Anonim spunea...

ai fost in Heaven???

Stoicescu A. spunea...

Am fost și în Heaven, printre altele.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki