vineri, 17 septembrie 2010

Fostul lui Ricky s-a apucat de muzică ?!?

Vă scriam în urmă cu ceva timp despre un presupus fost iubit de-al cântărețului Ricky Martin, un dansator italian pe nume Valerio Pino. Postarea unde găsiți mai multe detalii despre el, cât și poze, se găsește aici. Continuând, se pare că dansatorul devenit fotomodel pentru diverse publicații LGBT, apărând mai mult dezbrăcat decât îmbrăcat prin reviste, nu se lasă ușor de celebritate și revine în atenția publicului cu o melodie a cărui text face referire la iubirea gay.

În melodia „Perchè?”, Valerio nu se sfiește să folosească texte de genul „Gay, de ce? Gay, ce e? E o etichetă ce jignește moralitatea unui rege, dar greșeala unde este? E în mintea celui căruia îi este frică de sine, îi este frică de tine”

Ca stil muzical s-a mers pe varianta house, aceasta fiind cu foarte mare priză la publicul gay, iar vocea dansatorului a fost ajutată temeinic de aparatura electronică, Valerio nefiind un talent desăvârșit în ale cântatului.  Tot în texul aceleiași piese găsim și o mică invitație la dezmăț, dansatorul devenit fotomodel fiind conștient de calitățile sale fizice. Textul sună cam așa ”sărută-mă, întoarce-te, închide ochii, lasă-te dus de val pentru că eu, acum, am nevoie de tine”. Știu, sună ceva gen Laura Andreșan! E Valerio Pino un fel de Laura Andreșan  sau o Sexy Brăileanca a Italiei?

Melodia este mișto per ansamblu, însă cât de frumos o fi el, cu vocea chiar nu stă bine! Să facă ce știe el mai bine (Ricky Martin ne-ar putea lămuri în niște privințe), însă cu cântatul...11 comentarii:

Anonim spunea...

mno..mie nu imi place de nenea asta! e prea paros :)))

Stoicescu A. spunea...

Nouă ne place și așa! Stai să vezi cât îi va plăcea lui Liviu :)))

Iris spunea...

nu i-ar sta rau intr-un film gen Centurion :P

Stoicescu A. spunea...

@Iris, nu-i da idei! :))) Sau mai bine zis, dă-i idei!

Iris spunea...

orice numai sa se dea jos de pe scena, sa nu pateasca cumva ca Tila Tequila :)))

Stoicescu A. spunea...

Păi ce a pățit Tila Tequila?

Iris spunea...

publicul f "incantat" de "muzica" ei a atacat-o cu pietre si alte obiecte.

Liviu spunea...

Apăi şi bunăciune şi cu voce... Vrei prea multe de la viaţa asta.

Dar, totuşi, îţi dau dreptate. Vocea lui ar fi bună doar pentru a instiga populaţia la o revoluţie sau ceva de genul. Timbru puternic...

Stoicescu A. spunea...

Eu zic să-și folosească puterea în alte scopuri

wannabegay spunea...

foarte multi se apuca de muzica zilele astea. :))

Stoicescu A. spunea...

Unora le reușește, altora nu! :P

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki