sâmbătă, 25 septembrie 2010

French Kiss Club - București (deschidere)

După cum bine v-a ajuns pe la urechi, se va deschide un nou club gay în București. Contrar zvonurilor, ce spuneau că este vorba despre vechiul The Corner, noul club va fi cu adevărat unul în premieră, nu o relansare a altuia.

Noul club, ce se va deschide pe data de 1 Octombrie 2010 - ora 23:00, se numește French Kiss Club și este situat pe str. Bălcești nr.9, sector 2, București - zona Unirii ( hartă jos)

În prima sa seară de existență, French Kiss Club îl va avea ca invitat special pe Dj Olivian, un tip arătos ce are în palmares prestații (muzicale) în locuri ca: Roma, Barcelona, Ibiza, Milano, Valencia, etc. Dj-ul de casă, dacă pot să-i zic așa, va fi Adrian_Loud.Chiar dacă din punct de vedere al PR-ului, French Kiss Club, a avut un început stângaci, sper că va fi un club de calitate ce va oferi mai mult decât am avut până acum. Sper că vor avea toalete curate și la care nu trebuie să stai jumătate de oră la coadă, clubul va fi bine ventilat, garderoba nu va lipsi, iar serviciile vor fi cel puțin la nivelul celor oferite de Purple pe vremuri...

Eu sper că voi ajunge la deschidere și cu siguranță vă voi oferi un feedback din ceea ce oferă clubul.

French Kiss Club - date de contact:
- web: www.frenchkiss-club.com
- telefon:  0786 688 846
- e-mail: office@frenchkiss-club.com

French Kiss Club - hartă/localizare:

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki