joi, 30 septembrie 2010

French Kiss Club - informații neoficiale (surse)

Înainte de orice, pentru a nu lăsa loc înterpretărilor de niciun fel, vreau să spun că postările pe care le scriu eu nu sunt la cererea cuiva cu scopul de a face o imagine negativă unui club, asocțiație, etc. Nu sunt nici de partea celor din Soho, nu am fost nici de partea celor din Purple pe vremea când exista, le-am lăudat și criticat pe amândouă, după cum fiecare merita. Să trecem la subiect.

Ca să fiu clar de la început, vă spun că nu am fost eu să văd și deci, nu este o părerea personală. Așadar, din surse,  cică să nu avem mari așteptări în ceea ce privește French Kiss Club (noul club gay ce se va deschide mâine în zona Unirii) pentru că nu va fi mare lucru, asta dacă cineva se aștepta să fie vreun OZN. 

Tot din informații știu că spațiul este ceva mai mare decât cel din Soho, însă clubul nu vine cu nimic deosebit. Ba chiar mai mult, din start mi s-a spus că bar-ul este mult prea mic pentru a face față comenzilor. Deci, nu mare ne va fi surpinderea dacă vom sta la coadă la bar ca pe vremea lui Ceaușescu la cumpărat lapte. Repet, așa am primit informații, deci sunt zvonuri, nu certitudini! Și că tot am vorbit de bar, acolo vom găsi și unul din foștii barmani din Purple.

Mâine aflăm dacă informațiile sunt adevărate. 
Sper că va fi frumos!

Up-date 1:

Este foarte probabil să nu mai merg la inagurare. Am gripă, răceală sau ce dracu o fi. Înnebunesc! Nu am dormit toată noaptea și mă simt super aiurea. :( 

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki