marți, 28 septembrie 2010

H&M face angajări pentru România.

H&M face angajări pentru magazinele din România. Deocamdată sunt scoase la concurs doar posturi full time, printre care: Manager de departament / Cash Office Responsible / Responsabil visual merchadising / Manager de magazin. Data limită pentru trimiterea candidaturilor este 30/11/2010


Candidaturile se pot depune online, direct pe site-ul companiei, fiind creat un subdomeniu în limba română destinat aplicațiilor pentru oportunitățile de angajare oferite de H&M. Site-ul conține, printre altele, și o serie de  chestionare fictive, care au rolul de a forma o idee de profesionalism asupra modului de acțiune al companiei, fiind prezentate câteva principii după care suedezii se ghidează.

Pentru a vă depune candidatura online, click aici! Selectați poziția vizată de dumneavoastră, apoi apăsați butonul „candidează online” și completați formularul.

Pentru cei interesați de aflarea mai multor informații, site-ul conține și o rubrică cu întrebări frecvente, oferind răspunsuri scurte și la obiect, ceea ce vă poate ajuta în cazul în care doriți să faceți parte din echipa H&M.

Primul magazin H&M va fi deschis în Băneasa Shopping City în primăvara anului 2011, după cum vă precizam într-o postare anterioară pe care o puteți accesa printr-un click aici. Totul nu se oprește aici, probabil că va fi câte un magazin H&M în fiecare mall din București, însă deocamdată certitudini mai sunt pentru București Mall și AFI Palace Cotroceni.

Localizare H&M în Băneasa Shopping City:

Imagini amenajare H&M - Băneasa Shopping City:
(fotografii realizate în data de 16 Septembrie 2010)3 comentarii:

Daniela spunea...

Ai cumva idee de ce nu merge sa iti depui candidatura pe site-ul oficial?Mie,spre exemplu nu imi merge si nu ma refer la posturile care deja s-au ocupat,ma refer la postul de "Asistent Vanzari" pus destul de curand si de cateva saptamani tot incerc sa imi depun acolo candidatura online si imi da o eroare.Mai e vreo alta cale?Mersi frumos.

Stoicescu A. spunea...

@Daniela

Vezi ce browser folosești, să nu fie o problemă de la el.Încearcă și cu altul.

În caz că tot nu reușești, încearcă să trimiți un mesaj pe facebook celor de la PR, prin care să le invoci problema pe care o întâmpini, iar ei probabil că vor sesiza departamentul IT.

Daniela spunea...

Da, o sa incerc cu Mozilla .Ideea e ca eu le-am trimis niste mesaje pe siteul lor la birouri cred, in care le-am explicat pronlema mea,insa nu mi-au raspuns.Pe facebook cum ii gasesc?

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki