joi, 16 septembrie 2010

H&M în Băneasa Shopping City

După cum vă spuneam cu ceva timp în urmă, H&M va deschide primele sale magazine din România în primăvara anului 2011. A devenit oficial printr-un comunicat de presă al companiei, cât și prin anunțul făcut pe pagina de Facebook a celor de la H&M cu ceva timp în urmă. După cum au precizat reprezentanții suedezi ai brand-ului, compania va deschide în același timp mai multe magazine atât în București, cât și în provincie.

Printre locurile alese în vederea deschiderii de magazine H&M în România se numără și Băneasa Shopping City, amenajarea spațiului începând deja, după cum veți putea vedea în pozele din articol. În acest sens nu mai există niciun dubiu, iar bursa zvonurilor înainte de comunicatul oficial s-a dovedit a fi adevărată.

Magazinul din Băneasa va fi primul magazin deschis în România și se va întinde pe o suprafață foarte mare, fiind structurat pe două niveluri, așa cum ne-au obișnuit deja suedezii în ceea ce privește amenajarea magazinelor H&M din străinătate. Intrarea în magazin va fi posibiltă atât de la parter, cât și de la etaj, iar magazinul va avea și acces vertical cu ajutorul unui lift și a două scări rulante.

Pozele sunt făcute astăzi (16 Septembrie 2010).

Hartă - localizare


H&M - parter

H&M - etaj

3 comentarii:

flo spunea...

sper sa aduca haine cool,de calitate, ieftine, desigur, si diversificate. Am fost la GAP si nu era nimic acolo. Doar tricouri simple si hanorace tot simple, ca la obor sentar, 3 milioane bucata:)

sebbie spunea...

oo de abia astept :P sa se deschida ;;)
sper ca-mi accepta cardul de membru de la H&M :->

Stoicescu A. spunea...

@Flo, H&M va aduce colecțiile pe care le bagă în magazinele din toată lumea, iar ei au haine faine de obicei. Chiar acum două săptămâni mi-am luat ceva mișto de la Londra. Mie îmi place mult H&M. Prețurile la ei sunt accesibile.

@Sebbie, DAcă nu-ți acceptă cardul făcut în străinătate (că de ăla vorbești cu siguranță), îți vei putea face altul. Nu-ți face griji!

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki