miercuri, 29 septembrie 2010

Orientarea sexuală se cumpără? Cine se vinde mai ușor, un bărbat sau o femeie?

Un nou scandal zguduie Italia. După ce și-a construit cariera din circ și șantaj, Fabrizio Corona, un fotograf – paparazzo italian de origine siciliană, revine în atenția presei prin descoperirile făcute asupra trecutului său.

Se pare că acest băiat, un macho man al televiziunilor și publicațiilor italiene, timp de 2 ani de zile a dus o viață paralelă, chiar dacă atunci când se afla în arest preventiv pentru șantaj nu ezita să-și arate iubirea față de femeia cu care era căsătorit.

Din declarațiile făcute de Nina Moric, fosta soție a lui Fabrizio Corona, se pare că soțul ei a avut o relație timp de 2 ani cu un cunoscut impresar italian chiar în timpul căsătoriei cu ea.

Cele declarate de Nina sunt întârite și de spusele impresarului Lele Mora, acesta fiind nevoit să divulge multe aspecte din viața sa în cadrul unei anchete privind acuzații de natură fiscală.

În documentele din anchetă, Lele Mora a declarat că a avut o relație cu Fabrizio Corona, cumpărându-i acestuia nu mai puțin de 8 mașini, de la Audi până la Bentley Continental. Surpriza nu se oprește aici, impresarul a declarat, în cazul aceleiași anchete, că i-ar fi oferit în mână lui Fabrizio nu mai puțin de un milion și jumătate de euro pentru achiziționarea apartamentului din strada Carlo di Cristoforis din Milano.

Nina Moric, fosta soție a lui Fabrizio Corona, a declarat de asemeni în cadrul interviului din revista „CHI” că ar fi preferat ca soțul ei să fi fost gay declarat, fără a duce o viață dublă și că este clar că Fabrizio s-a folosit de impresarul Lele pentru a obține favoruri financiare. 

Din toate datele strânse de presa italiană reise faptul că Fabrizio Corona nu nu a fost decât un prostituat de lux, relația lui cu Lele Mora fiind una bazată pe favoruri de natură financiară, Fabrizio Corona fiind cunoscut ca un veritabil curvar str8. 

Dat fiind exemplul de mai sus, dar și altele ce nu are rost să le înșir acum, stau și mă întreb dacă nu cumva orientarea sexuală poate fi cumpărată, diferit fiind doar prețul fiecăruia dintre noi? Cine se vinde mai ușor, un bărbat sau o femeie?


3 comentarii:

mihai spunea...

Ha ha ha, ca să poţi vinde, mai întâi tre' să fii dotat corespunzător, să ai un fizic pe măsură. Doar foarte puţini sunt solicitaţi să se vândă. Bravo lui că a ştiut să profite de fizic şi să scoată o avere din el. Sau trebuia să muncească 10 ore pe zi la o uzină şi să supravieţuiască câine-câineşte? În acest caz, poate îl respectam şi noi, şi vulgul în general.

je spunea...

pentru bani iti vinzi si sufletul. Dar daca stai mai bine si te gandesti, parca cate inghetzate poti manca si dintr-atatea miliarde de euro;-)

sebbie spunea...

apoi nu e de mirare in zilele astea mai nou se vinde si virginitatea pe net..

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki