luni, 27 septembrie 2010

Prima casă e a doua!

Pentru cei interesați de achiziția unei locuințe prin programul „Prima Casă”, am vești bune. Pot beneficia de credit prin garanția statului și persoanele ce au deținut locuințe în proprietate înainte de contractarea împrumutului, însă cu condiția ca acestea să fi fost vândute în urmă cu cel puțin 10 ani.

Programul a fost modificat în urmă cu câteva zile, anterior modificării fiind eligibili pentru creditare la costuri reduse doar cei fără proprietăți imobiliare de tip locuință, deținute în prezent sau în trecut.

Cu alte cuvinte, dacă ai avut o casă, dar ai vândut-o în urmă cu cel puțin 10 ani, poți beneficia de creditare prin garanția statului, beneficiind de dobândă redusă.

O altă modificare importantă este referitoare la construcția de imobile prin asociere. Numărul minim de persoane ce se pot asocia în vederea construirii de locuințe a fost redus de la 7 la 2 persoane, procedura fiind simplificată de asemeni.

Așadar, săriți la creditate! Băncile abia așteaptă să vă ia banii! Lista e următoarea:

BCR / Piraeus Bank / CEC Bank / Alpha Bank / Millenium Bank / OTP Bank / Raiffeisen Bank / Leumi Bank / Banca Transilvania / Unicredit Tiriac Bank / Credit Europe Bank / BRD / Volksbank / Bancpost / Banca Românească / ATEbank / Intesa Sanpaolo Bank / ING Bank / Emporiki Bank / Garanti Bank / RIB / Banca Carpatica


0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki