sâmbătă, 9 octombrie 2010

Ce facem Sâmbătă?

1.Dacă rămâi în București, French Kiss Club a pregătit o surpriză foarte drăguță. În această Sâmbătă, vor aduce niște animatori extrem de frumoși pentru a vă încânta privirile atunci când consumați un pahar de ce vreți voi.  Nu mi-am permis să preiau pozele acestoa de pe pagina de Facebook a clubului, însă ,dacă aveți un gram de curiozitate, nu rămâne decât să acționați, fie intrați pe Facebook și aruncați o privire, fie vă convingeți mergând direct în club. Intrarea e 20 de lei și este consumație. Pâna la miezul nopții se intră gratis!

2.Dacă ai chef de o plimbare și ajungi la Brașov, Mondo Cafe & Club ți-a pregătit o provocare numită „Shots Chalenge”. Te poți bucura de oferta 4+1 gratis! Cumperi 4 shot-uri, primești 5! Să fie acolo, că poate te-a afectat și pe tine criza. Oricum, prețurile sunt extrem de accesibile la orice. Voi ocupați-vă de pahare, că de atmosferă se ocupă ei! Totul după ora 22:00.

Apropo, îi găseși în Piața Sfatului, chiar în buricul târgului.
Dacă te-ai rătăcit, nu ezita să-i suni. Te ajută ei!
Nu se plătește intrare!

3.Pentru cine locuiește sau ajunge la Cluj, ZigZag a pregătit SFG Party.  O petrecere unde se va lăsa cu licitație. Da, echipa SFG va fi scoasă la licitație, ați auzit bine! Nu câștigă cine dă mai mult, ci persoana care dă ultima. Distracția începe la ora 23:00!
Clubul poate fi găsit pe bulevardul 21 Decembrie 1989 nr.8 (vis-a-vis de SORA).
Intrare este 10 lei.

4.La Iași, cei de la „Poți să mă placi!”, sunt puși pe glume. Petrecerea organizată de ei se numește „laugh party” și promite o porție bună de râs. Va fi premiat cel mai bun banc! Pregătește-te bine! Se râde în Palace Cafe începând cu ora 22:00

Intrarea te costă 10 lei.

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki