miercuri, 27 octombrie 2010

French Kiss & Soho - new feedback

Se pare că timpul trece, iar eu vă eram dator cu un feedback personal din Club French Kiss din București, cel mai recent loc pentru distracție destinat persoanelor gay și prietenilor acestora. Totuși, nu mă voi limita în a vorbi doar despre French Kiss, ci voi avea o abordare ce va conține și câteva cuvinte despre Soho Lounge. Să trecem la treabă!

Seara de Sâmbătă a început ceva mai ciudat, iar dacă pe la ora 21:00 nu aveam chef nici să clipesc, în numai 10 minute am decis că nu are rost să stau ca fraierul în casă, drept urmare m-am „aruncat” sub duș, iar ulterior a urmat partea cea mai nasoală: Eu cu ce mă îmbrac? Am trecut și peste asta...

Am ajuns atât în Soho Lounge, cât și în French Kiss, chiar la ore de maximă audiență, dacă-mi permiteți să zic așa. Din start aș dori să spun că își face efectul concurența dintre cele două locuri. Chiar era nevoie de o divizare celor ce ies în cluburi gay. Acum aerul era respirabil, iar condițiile per ansamblu era foarte bune în amândouă locurile, ceea ce m-a bucurat. Să vedem cum stau treburile pe rând...

În French Kiss Club am ajuns pe la ora 02:00 AM, iar distracția era în toi. Lumea dansa, se simțea bine, atmosfera era una plăcută. Ca aspect, clubul arată foarte bine, cel puțin așa mi-a lăsat mie impresia. La bar ajungi cu ușurință și nu aștepți mai deloc pentru a comanda, ceea ce este extraordinar. Adevărul e că am văzut o armată de barmani, oameni ce au fost plăcuți ca atitudine, chiar dacă anumite aspecte ar putea fi îmbunătățite prin zona aia. Cu siguranță lucrurile se vor așeza în timp. Muzica a fost de asemeni foarte plăcută, eu fiind surprins de faptul că au pus multe melodii românești, ceea ce nu face decât să mă bucure. Apropo, știți DJ-ul ăla micuț, rezidentul? Adrian Loud, dacă rețin bine. E un super tip, chiar mi-a plăcut că este plin de energie și foarte de treabă.

Trecând la Soho Lounge, nu pot să nu supun că și aici lucrurile merg bine. Atmosfera este una mult mai destinsă față de ce era anterior, mai friendly, chiar dacă lumea se înghesuie să stea oprită în fața barului, că neh, acolo e traficul avanti - indietro, dar asta nu deranjează în mod extraordinar pe nimeni, cred! În ceea ce privește „activitatea la bar”, lucrurile decurg cât se poate de ok. Barmanii sunt de treabă și prompți, iar băuturile sunt făcute ca la carte. Dacă  mă refer la muzică, lucrurile ar putea fi îmbunătățite, chiar dacă sunt și melodii bine alese. Oricum, în ceea ce privește gusturile muzicale și nu numai,  lucrurile sunt complicate, nu poți mulțumi pe toată lumea, așa că multora le poate plăcea actuala politică muzicală. Știți voi, „De gustibus et coloribus, non disputandum”.

Cam atâta pe seara asta. Revin în curând cu gama de oferte de Halloween în ambientul gay și neh, dacă primesc informațiile necesare, chiar cu date despre noul Soho Club ce se va deschide în vechea locație a celor de la Purple, pe str. Șelimbar. Știam că deschiderea va fi chiar săptămâna asta, însă până în acest moment nu am nicio informație certă, așa că așteptăm detalii.

*imaginea din articol înfățisează intrarea în Clubul G-A-Y Late din Londra.

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki