luni, 4 octombrie 2010

Frisoane la comandă

Că tot spuneam în postul anterior de împărțit lucrurile frumoase, uite că și de data asta vin cu ceva deosebit, iar postarea sună cam așa:

Dacă stau bine și mă gândesc, melodiile artiștilor adevărați sunt mult mai frumoase atunci când sunt cântate live. Nu știu, poate pentru că în acest mod se transmite mult mai mult. Este și cazul unuia din favoriții mei, Tiziano Ferro, un artist extraordinar cum puțini sunt. Nu este vorba doar de calitățile sale vocale, fie de prezența sa scenică, ci și de textul melodiilor pe care le cântă. De asta urmează să că convingeți singuri...Impresionant este și numărul celor prezenți la concert.

4 comentarii:

Iris spunea...

Incredibil cum iti schimba varianta live perceptia despre o melodie.Mi-a placut mult Assurdo pensare , dar prefer versurile de la aceasta.:)

Pana nu am ascultat Alla mia eta, T. Ferro nu era printre preferatii mei si rau faceam.

Stoicescu A. spunea...

Bine ai venit pe calea cea dreaptă! :)))

La Tiziano îmi plac toate, dar alternează favoritele.

Oricum, albumul „Alla mia eta” are numai piese mișto!

alex spunea...

Tiz..este super fenomenal,ma bucur ca am mai gasit persoane care stie sa aprecieze muzica lui si nu numai,intradevar are niste piese super faine...felicitari alex pentru blog,faci ceea ce putin au curajul de a face,cu respect A...ITALIA,stii tu cine sunt.

Stoicescu A. spunea...

Merci de aprecieri. Bănuiesc cine ești, dar nu am certitudinea, așa că mai bine-mi scrii pe mess să-mi zici cine ești!

:d

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki