miercuri, 13 octombrie 2010

Mondo Cafe & Club Brașov - Feedback

Spuneam că revin cu un review/feedback din cel mai recent club gay deschis la Brașov - Mondo Cafe & Club și uite că m-am ținut de cuvânt. Nu v-am păcălit! :D

Sâmbătă seara „m-am aruncat” în mașină cu niște prieteni și am pornit către Brașov. Vremea nu era una din cele mai deosebite, însă asta nu a deranjat pe nimeni. La întoarcere chiar a fost mișto pentru că ningea pe la Predeal și Sinaia, iar nostalgia primului fulg de zăpadă nu cred că lipsește nimănui, chiar dacă urăște anotimpul rece. Revenind la subiectul nostru, adică Mondo Cafe&Club, pot spune următoarele:

În primul rând trebuie specificat faptul că este situat chiar în centrul Brașovului, ceea ce crează un avantaj clar în comparație cu ceea ce avem în Brașov, aici referindu-mă la celelalte două locuri LGBT. Mondo Cafe&Club este chiar în Piața Sfatului, intrarea BCR.

În al doilea rând, chiar dacă nu dețin informațiile necesare despre concurență, pot spune că, din ceea ce vorbește lumea, Mondo Cafe&Club este  peste nivelul celorlalte locații LGBT brașovene. Cuvântul ce ar putea să definească locul despre care vorbesc, este „prietenia”, iar asta o spun din proprie experiență. Toată lumea este deschisă, amabilă, sociabilă și, foarte important, fără fițe. Nu există așa ceva în clubul despre care vorbesc! Eu m-am simțit extraordinar!

Despre prețuri, că nu pot să nu abordez și acest subiect, NUMAI DE BINE! Te distrezi foarte accesibil! Să nu mai aud discuții că distracția înseamnă bani mulți aruncați pe băutură sau, eventual, abținere de la un pahar de ceva, că nu e chiar așa. În Mondo Cafe&Club ai posibilitatea să nu-ți faci griji pentru buget, iar băuturile sunt făcute ca la carte. Să nu fiți mirați dacă mai primiți câte un shot din partea casei!

Nu pot să nu zic despre faptul că personalul este foarte prietenos, simpatic și receptiv la orice dorință de-a a clienților. Este ca și cum ai sta de vorbă cu cel mai bun prieten! Nu ai voie să nu te simți bine! Și apropo de simțit bine, atmosfera se încinge ușor, dar sigur, în Mondo, așa că totul depinde doar de voi. Știți voi, ”omul sfințește locul”.

Și că tot am vorbit de Mondo, nu uitați că de Halloween (30 octombrie) se încinge distracția! Vor fi câteva momente artistice și multă distracție, iar ca totul să decurgă bine, nu vor lipsi ofertele la băuturi. Așa mi-a șoptit mie o păsărică!

Afișul, neterminat încă, arată cam așa!
Voi reveni cu completări Luni sau Marți, atunci când voi face rost de informațiile complete despre petrecerea de Halloween! Eu (cred) că voi fi pe acolo!

5 comentarii:

Anonim spunea...

mda... e bine ca mai sunt si oameni multumiti de locatia asta. Personalul este aparent prietenos, si nu o spun doar eu ci multi altii din brasov. locatia extrem de mica, muzica proasta (mereu se repeta). deci.. naspaaaa

Stoicescu A. spunea...

Părerile sunt împărțite, iar gusturile nu se discută, cel puțin în principiu.

În ceea ce ține de personal, nu știu de ce zici că e doar aparent prietenos, aș fi dorit să dezvolți ideea pentru a vedea mai bine ceea ce nu am reușit eu să observ. Oricum, fiecare percepe lucrurile într-un mod diferit.

Oricum, dacă cineva merge la bar și afișează o aroganță explicită, să nu te aștepți ca barmanul să-ți râdă ca Rodica Stănescu Bitănescu, că nu suntem la teatru.

Pe mine muzica nu m-a deranjat deloc. Eu chiar m-am distrat acolo. Și app, dacă ai vreo preferință, sigur îți va fi pusă melodia.

Cât despre loc, da! Nu este extrem de mare, însă nu poți zice că este exagerat de mic. Ești la Brașov, nu poți să ții o hală de 5000 de metri pătrați într-un oraș atât de mic și atât de puțină lume gay.

Bine, pe mine nu mă face să mă simt bine mărimea unui club, ci mai degrabă atmosfera de acolo, distracția, etc.

Oricum, este un lucru bun pentru Brașov și comunitatea LGBT.

MONDO GAY&FRIENDS BRASOV spunea...

Dreptul la replica Mondo Cafe&Club-gay Club pt ANONIM:Cine poate poate si..nu se da drept un anonim ci isi asuma responsabilitatea rautatilor scriseee....

Silviu spunea...

Am vazut si o alta varianta de afis pentru halloween, dar e naspa rau. E mai misto asta de la tine de pe blog. De ce au renuntat la el...?

Stoicescu A. spunea...

Eh. E mai complicat!

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki