miercuri, 6 octombrie 2010

Tiziano Ferro este gay declarat. E oficial!Tiziano Ferro a declarat oficial că este gay într-un interviu realizat și publicat de revista Vanity Fair. Acesta mărturisește că în ciuda celor scris prin presă și pe internet despre el, nu are și nu a avut o relație cu un bărbat, cu atât mai puțin cu vreun dansator de-al său, așa cum s-a scris pe blog-uri,  deoarece el nu are dansatori și oricum, dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, cu siguranță toată lumea ar fi aflat pentru că nu este genul să fie ipocrit. În schimb, dragostea nu i-a surâs până în prezent, fiind mereu singur,  însă  trăiește cu speranța că se va întâmpla.

Acest lucru ne este confirmat încă de pe coperta revistei, loc unde găsim extrasă din interviul cu Tiziano afirmația „Vreau să mă îndrăgostesc de un bărbat!”


Tot din interviu putem afla faptul că Tiziano Ferro se simțea atras de băieți încă de când era mic, spunându-i chiar iubitei sale de la acel moment, însă respectiva luându-l în râs


Poate că acesta este unul din motivele pentru care Tiziano Ferro are doar melodii în care este vorba de iubirea neîmplinită.

În toate interviurile anterioare celui din Vanity Fair, atunci când lui Tiziano Ferro i-au fost aduse în discuție zvonurile privind orientarea sa sexuală, acesta nu a negat niciodată că nu ar fi gay, dar nici nu a confirmat, oferind de fiecare dată răspunsuri evazive.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Cu timpul o sa ne dam seama ca toti cantaretii/artistii is gay... Nu stiu de ce am eu aceasta senzatie...

incognito

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki