miercuri, 3 noiembrie 2010

Andra - Something new (videoclip)

Se pare că dacă vara s-a terminat de mult, noutățile muzicale nu se lasă intimidate de frigul de afară, iar mișcările de club pot fi provocat cu „Something New” de la Andra. Chiar dacă nu este tocmai stilul ei, cel puțin din punctul meu de vedere,  noua melodie a Andrei va face cu siguranță ravagii prin cluburile din România și nu numai.  Este o piesă frumoasă și chiar ceva nou pentru minunata noastră cântăreață.

Videoclipul piesei „Something New” a fost lansat astăzi, 3 Noiembrie 2010, la Happy Hour pe ProTV și a fost regizat de Dragoș Buliga, iar partea de styling a fost asigurată de Dana Budeanu, cât despre make-up, acesta a fost realizat de Alex Abagiu.

 După cum puteți vedea în imaginile următoare și bineînțeles, după cum veți auzi, stilul abordat e  similar celui adoptat de Inna.

Andra - Something new

1 comentarii:

andi spunea...

mie imi place mult andra...stilul e ok si nu mi se pare gen inna: chiloti sau vreun forograf in genunchi...sa fie si ea la inaltime...nu vreau sa par rautacioasa...dar fiecar are ceva aparte.... andra s-a lansat cu vocea...iar inna cantand inmbracta in chiloti si facand mereu plecaciuni...cu posteriorul la vedere...oricum ambele au succes..nu conteaza mijloacele, nu?

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki