sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Darkroom. Da sau Nu?

Uitându-mă prin statistici am observat că foarte mulți dintre voi s-au interesat pe google dacă nu cumva există darkroom în noul Club Soho din București. Răspunsul este simplu:  În noul Soho nu există darkroom. Știu că fusese ceva de genul în vechea locație, însă astăzi nu mai există.

Din informațiile pe care le am, nu există darkroom în niciun club din România. Nu până în clipa de față! Dacă voi avea cunoștință de astfel locuri, nu voi ezita să vă informez.

7 comentarii:

Anonim spunea...

ce se intampla in darkroom-urile astea? :D

Sebbie spunea...

@anelise - just plain raw sex.. cu o persoana pe care poate ai cunoscut-o chiar in seara respectiva.. si se poate extinde si la grup sex daca nu ma insel..

cred ca e similar cu ceea ce se intampla in saunele de gay.. doar ca in saune mai vezi si fetele celor cu care ti-o "tragi" in drak room este posibil sa nu stii cu cine ti-o tragi..

Stoicescu A. spunea...

@Sebbie:

Din câte știu eu, un darkroom care se respectă are și o zona de cruising, zonă ceva mai luminată unde vezi destul de bine fețele/trupurile celor ce stau să agațe.

Tot așa, un darkroom care se respectă are și cabine separate unde te poți „retrage” pentru un sex în formă simplă( adică în 2). Pentru cei ce doresc sex în grup sunt zonele „deschise”.

Darkroom-urile pot fi găsite atât în cluburi, cât și în saune, nu doar gay, conceptul extinzându-se și la cei str8.

Aceste dakroom-uri oferă pezervative și lubrifiant gratuit, totul e ca oamenii să fie responsabili.

ETC.

iulia spunea...

Idee preluata cumva din Queer as Folk?Pacat ca nu se materializeaza ,ar fii mai cool in club ori in sauna !

Stoicescu A. spunea...

Nu știu la ce faci referire când zici de Queer as Folk, nu urmăresc, cât despre dakroom-uri, e important ca atunci când există să fie la anumite standarde și nivel de siguranță în ceea ce privește sănătatea fiecăruia.

ETC.

iulia spunea...

Queer as Folk este o mini serie cu actiune gay.Acolo ,In clubul Babylon ,au darkroom .Binenteles toata lumea are prezervativ.Iar sexul bareback nu este laudat in film in nici un caz.Merita vazut oricum.

Stoicescu A. spunea...

Știam de film, dar nu urmăresc. Am văzut două episoade în urmă cu un an, atât! Despre darkroom nu știu din film, știu din ce am citit, din ce mi s-a povestit, din ce am văzut pe site-urile unor saune, etc.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki