miercuri, 3 noiembrie 2010

Noul Soho - De la deschidere (+ poze)

Se pare că Soho Club și-a deschis porțile într-o nouă locație. Nu foarte departe de Soho Lounge, chiar peste stradă,  clubul oferă un design complet schimbat ce nu aduce deloc cu trecutul, chiar dacă acolo cândva ne distram (bine) în Club Purple.

Ceea ce am găsit în Soho mi-a plăcut foarte mult. Cel puțin la prima vedere, clubul arată extraordinar de bine, însă cu mult mai puține canapele, ceea ce nu este rău, ba dimpotrivă. Oricum, sunt mese pe margine ce vin direct pe perete.

 Bar-ul a fost mutat undeva în dreapta cum intrați în club (dacă vă amintiți), fiind mult mai mare decât înainte. S-a pus foarte mult accent pe spațiul pentru dans, iar ceea ce a ieșit este minunat.

Garderoba nu lipsește nici ea, de data aceasta găsindu-se chiar în față, cum coborâți pe scări. Vorbind despre toalete, acestea nu au mai fost împărțite în funcție de sex, acest lucru fiind inutil într-un club de gay/lesbi, mai ales că fiecare are spațiul său individual pentru nevoile biologice, iar aici nu mă refer la sex, bagabonților și bagaboantelor :)))

Muzica încă nu este pe gustul meu, chiar dacă, după cum spuneam într-o altă postare, aici e vorba de gusturi și deci, nu pot fi un etalon nicidecum. Și dacă tot am spus cam multe lucruri pozitive, hai să spun și o chestie nașpa. Ventilația mi se pare la fel de proastă ca pe vremuri. Știu, am auzit că este enorm de mult achiziționarea unui sistem de ventilație performant, dar parcă ar trebui găsită o soluție. În fine, poate nu murim de la fumul de țigară, dar ochii tot ni se înroșesc și ne lăcrimează de parcă l-am plânge pe Cristiano Ronaldo.

Prețurile, că și ele sunt importante și ne interesează, sunt puțin cam mari. Cel puțin din punctul meu de vedere. O vodka tonic costă 22 lei, iar o vodka energy ajunge la 29 de lei. Acum depinde de fiecare cât e dispus să plătească (sau nu) pentru o băutură! Avantajul e că la bar lucrurile sunt făcute foarte bine.

Închei aici! Distracție plăcută! ;)
Vă invit să vizionați și câteva poze din noul Soho Club!
0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki