miercuri, 29 decembrie 2010

Gay. Sex oral în tren.

Articol preluat și tradus @Gay.TV

Se întânlesc doi necunoscuți într-un tren, se aprinde o pasiune (orală) de neoprit. Pare un film, însă este realitate. Totul de față cu un alt pasager, ce ulterior i-a denunțat pe cei doi.

Vara anului 2008, un tren către Firenze, un compartiment călduros și trei bărbați în călătorie. Unul somnoros și ceilalți doi schimbând priviri rapide, intrigante, până la aprinderea scânteii.

Pasiunea îi copleșește, unul începe să-i fac sex oral celuilalt, iar în ardoare, nu-și dau seama că al treilea pasager s-a trezit și cere încheierea acelei scene nedorite. Cei doi îl fac să tacă, ieșind din compartiment împreună pentru a continua scena în toaleta trenului.

Totuși, spectatorul apelează la conductorul trenului și la poliția feroviară, care îi descoperă pe cei doi în toaletă trenului cu „mâna în sac”.

Anul acesta, pe 23 decembrie, cei doi au „negociat” o pedeapsă de 2 luni și 20 de zile de închisoare în fața judecătorului Giampiero Mantellassi.

Sperăm ca scenariul să nu se repete și în închisoare deoarece de data aceasta finalul ar putea fi mai rău (... sau mai bun, cine știe!?)


2 comentarii:

Anonim spunea...

ooo pai sexul in tren ii teribil de placut
iti spun io care is ceferist
mai ales cand ai cu cine

Michelangelo spunea...

Cat de draguti sunt unii insotitori de tren, pe trenurile de noapte ale CFR... pacat ca nu s-a dat niciodata nici unul la mine (si nici eu la ei)

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki