sâmbătă, 18 decembrie 2010

Lasermaxx la Afi Palce Cotroceni

PSI România, prin programul Eu sunt! Tu?, a strâns la Afi Palace Cotroceni, în noaptea de 17 spre 18 Decembrie, o super gașcă de aproximativ 50 de persoane. Ceea ce la început părea a fi o invitație banală, ulterior s-a dovedit a fi o super noapte de distracție îmbinată cu socializare.

Cum așa? Ne-am împușcat toată noaptea în LaserMaxx. Pentru început au fost organizate echipele (4), iar ulterior s-a trecut la luptă. După ce ne-am săturat de lupta în echipă, am pornit confruntarea individuală. Fiecare pentru el. Și atunci a început măcelul!

22 de indivizi, căci atâtea echipamente erau disponibile pentru fiecare tură, luptau pe cont propriu printre mașini răsturante și tot felul de alte obstacole, totul într-un fel de labirint întunecat. Ne-am mai și ciocnit în fuga noastră pentru supraviețuire, am mai intrat în ziduri, ne-am mai lovit câte puțin, dar a fost super frumos. În jurul orei 6 dimineața am renunțat la echipamente și ne-am dus la casele nostre.

Tot în cadrul acestei ieșiri, cei de la PSI România au anunțat că în curând vor lansa câteva proiecte, printre care și un concurs al cărui premiu se ridică undeva la 2000 E. Detaliile vor fi disponibile în scurt timp pe site-ul www.totalgay.ro

Nu au uitat să amintească despre amploarea luată de virusul HIV/SIDA care, conform unui studiu, afectează 1 din 20 de oameni, în România. Și bine au făcut că au tras încă o dată un semnal de alarmă!

Așadar, nu uitați, protejați-vă!


Mulțumim PSI România pentru seara minunată oferită!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Oh boy, oh boy! Asteptam cu nerabdarea urmatoarea impuscare! :)

Stoicescu A. spunea...

Va fi, va fi! Vom mai avea războaie de genul, sper! :)))

Anonim spunea...

Oare la bv cand o sa faca echipa de la psi ceva asemanator? Mai este psi la brasov? Am si uitat cand i-am vazut ultima data....

Stoicescu A. spunea...

@Anonim,

Dacă îți dorești ceva asemnănător și la Brașov, îți recomand să iei legătura cu cei de la PSI România, să ceri datele de contact a reprezentatului PSI din Brașov și să-i propui diverse proiecte/evenimente.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki