vineri, 17 decembrie 2010

Premiul pentru cel mai bun club gay al anului 2010

În data de 22 Decembrie, 
Idei de Gay va acorda premiul pentru 
Cel mai bun club gay al anului 2010

Criteriile după care va fi acordat acest premiu sunt referitoare la inspirația tematicilor de petreceri, respectarea tematicilor de petrecere, calitatea afișelor realizate, ușurința cu care informația ajunge la publicul gay, muzica oferită de club, atmosfera de la petreceri, respectarea unor principii de redactare și comunicare cu publicul, timpul de așteptare la bar în vederea onorării comenzii, corectitudinea personalului,ospitalitatea, ventilația clubului, igiena, socializarea între clienți, implicarea în evenimentele gay culturale și de educație sexuală, facilitatea cu care pot fi obținute mijloacele de protecție sexulă în club, cât și alte aspecte relevante în acordarea premiului.

Evaluarea va fi făcută analizând toată durata anului 2010, luând în considerare și locațiile anterioare, acolo unde este cazul.

Acest premiu are scopul de a stimula cluburile gay din România în a oferi servicii cât mai calitative, de  a se implica în educația și informarea comunității gay, cât și în crearea unui ambient social relaxat, eliminând practicile negative de orice fel.

Pentru propuneri, trimiteți un mail la adresa ideidegay@yahoo.com, specificând clubul preferat și motivația alegerii. Data limită este 21 Decembrie 2010. Voturile și motivațiile vor fi analizate de o comisie formată din 3 persoane, fără ca respectivii să facă parte din grupul de prieteni ai celor ce dețin sau administrează vreun club gay. Va conta nu doar numărul de voturi, ci și motivația. Pot fi propuse doar cluburi gay.  Premiul va fi acordat în fiecare an, în luna Decembrie. 


Câștigătorul va beneficia de un banner gratuit pe blog-ul Idei de Gay, cu specificația „Cel mai bun club gay al anului 2010”.
Totodată va fi creată o rubrica unde vor fi trecute blog-urile câștigătoare de-a lungul anilor. De asemeni, Idei de Gay va înmâna o diplomă clubului câștigător, diplomă ce va putea afișată la bar, to be proud!

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki