joi, 23 decembrie 2010

Cel mai bun club gay al anului 2010

Premiul pentru
Cel mai bun club gay al anului 2010 
se acordă 

Studio Soho - București

În expunerea de motive a celor ce au trimis mail în vederea votării celui mai bun club gay al anului 2010, se pare că Studio Soho București a fost preferatul numărul 1, apreciindu-se design-ul încăperii, igiena din club, calitatea băuturilor oferite la bar, tematica petrecerilor, amplasarea clubului, siguranța oferită prin prezența celor doi bodyguarzi, implicarea în evenimentele gay de educație sexuală și dezvoltare personală, cât și ușurința cu care informația ajunge la public.  În schimb, Soho a fost criticat pentru muzica oferită, calitatea afișelor sale, ventilația defectuoasă, cât și pentru site-ul slab calitativ. 

Pe locul secund s-a clasat, la un scor strâns, Clubul French Kiss, tot din București. Acesta a primit laude pentru atmosfera din club, tematica petrecerilor cât și respectarea acestora, calitatea afișelor din punct de vedere al design-ului, timpul de așteptare la bar și muzica oferită. French Kiss a fost criticat la capitolul igienă, toalete, ventilație, calitatea băuturilor, amplasare, cât și pentru lipsa oricărei forme de pază. Oricum, este un scor bun dat fiind faptul că French Kiss este pe piață de numai câteva luni. 

În ceea ce privește al treilea clasat, vorbim despre Clubul Zig-Zag din Cluj. Acesta a obținut foarte multe voturi, chiar dacă nu se află în capitală, ceea ce mă face să cred că cei din inima Ardealului oferă distracții pe cinste. Au primit multe aprecieri pentru tematicile abordate, fiind considerate unele dintre cele mai inspirate din țară, cât și pentru super atmosfera din club și oamenii foarte sociabili. Muzica, de asemeni, este pe placul clienților, întânlindu-se și foarte multe melodii românești în playlist-ul clubului. La părți negative au fost semnalate nemulțumiri cu privire faptul că lipsește garderoba, toaletele au condiții nu prea bune, iar ventilația lipsește sau nu face față fumului de țigară.

Alți nominalizați au fost: Club Sauvage din Timișoara, Club V din Brașov și Club Soul din Constanța

În vedere stabilirii banner-ului, cât și pentru înmânarea diplomei, va fi luată legătura cu administratorul Studio Soho Club. Felicitări!

*Premiul a fost stabilit în urma analizării voturilor și motivațiilor alegerii, primite până în data de 21 Decembrie 2010, la adresa de mail ideidegay@yahoo.com

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cu siguranta ZIG-ZAG ESTE PE LOCUL 1!

Stoicescu A. spunea...

@Anonim

Personal, am votat tot cu Zig-Zag, dar la centralizare lucrurile au stat altfel.

Anonim spunea...

Eu eram ironic cand am spus ca Zig-Zag ar merita locul 1. Mai mult! Cred ca nu stii stimabile domn ce inseamna un club! Logic ca pe nr 1 ar iesii Soho deoarece foloseste fosta locatie de la Purple. Pe locul 2 French Kiss poate pt organizare insa disputa de loc trei s-ar da intre Club V si Sauvage...

Stoicescu A. spunea...

Eu nu eram ironic! Cât despre ce știe x și nu știe Y, nu cred că ești în măsură să faci aprecieri, mai ales că nu ai indicatorii necesari în ceea ce mă privește.

Și neh, logic sau nu, votul arată așa cum vezi în urma centralizării unor voturi, că nimeni nu se crede vreun ZEU să decidă el.

De gustibus et coloribus non disputanum est!

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki