joi, 16 decembrie 2010

Striptease la Vatican. Papa Benedict al XVI-lea, încântat!

Se pare că la Vatican, de sărbători, spiritele se cam încing. Papa Benedict al XVI-lea, împreună cu preluminatele fețe bisericești, au avut parte de un spectacol cum puțini dintre noi și-ar imagina că ar fi posibil sub înaltul patronat al Bisericii.

O trupă de acrobați, așa cum ne prezintă stirigay.ro, a oferit un moment incendiar de topless. La văzul acestora, Pontiful nu și-a mai ascuns privirile pofticioase, priviri pe care oricum toți preluminații bisericii nu și le puteau stăpânii. Toate acestea, cu prilejul (pretextul) audiențelor săptămânale.

De asemeni, nu trebuie neglijată nici muzica pe care artiștii și-au efectuat numărul, aceasta fiind una ceva mai potrivită pentru scenele de striptease decât pentru acrobații. Din spectacol nu lipsește senzualitatea, dar nici privirile „murdare” ale circarilor, mersul provocator și așa mai departe.

Măicuțele Vaticanului au fost ceva mai puțin reținute, astfel că nu s-au rezumat la a privi pofticios, acestea fluturându-și bastistuțele la văzul trupurilor și mișcărilor efectuate de bărbații cu bustul gol ce le-au „invadat” cuibușorul sfânt. Cu siguranță nu în semn de protest.

Și pe final, scuzați-mă! Buni tare mai sunt ăia! (Simțeam să spun asta!)  :)))

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki