vineri, 3 decembrie 2010

Titluri / Știri

1.Ungurii țin cu România
Aderarea României şi Bulgariei la Schengen este extrem de importantă pentru stabilitatea zonei Balcanilor, a declarat premierul ungar, Viktor Orban, a cărui ţară va prelua preşedinţia UE la 1 ianuarie.

2.Elena Udrea candidează la Primăria Generală a Municipiului București.
Reiese din faptul că Elena Udrea a depus o cerere la OSIM, în nume personal,  prin care solicită înregistrarea drepturilor de autor asupra sloganului „EU  Bucureşti", cu o inimioară între cele două cuvinte, iar drept culori revendicate sunt specificate portocaliu (culoarea PDL) şi gri. De asemeni, s-au mai solicitat drepturi de autor pentru: „Eu iubesc București” - „Eu iubesc România” - „dătătoarea de lumină de la București”.

3.România vrea să dea „romii” pe „țigani”.
Inițiativa legislativă făcută de Silviu Prigoană a primit aviz favorabil din partea Guvernului. Deputatul PD-L solicită, în inițiativa sa, schimbarea denumiri de „rom” cu cea de „țigan” pentru a evita confuzia internațională dintre persoanele de etnie romă și români. Avizul Guvernului este consultativ, în continuare urmându-se procedura parlamentară.

4.HIV-ul „la el acasă”.
Peste 15.000 de români sunt depistați cu virusul HIV. Se aproximează că alți 60.000  sunt infestați cu acest virus, însă nedepistat.

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki