miercuri, 15 decembrie 2010

Top 10 bisexuali celebri

Revista Tabu a publicat un top al celor mai celebri bisexuali, referindu-se strict la cei ce nu au făcut eforturi supranaturale în a-și ascunde orientarea, sursa articolului fiind thefrisky.com. Se pare că în acest top întânlim câțiva bărbați extrem de sexy, ceea ce demonstrează încă o dată, dacă mai era necesar, că bisexualitatea se întruchipează în forme plăcute ochiului și... nu numai.

Pentru a da și o notă personală acestei postări, am să vă mărturisesc că preferații mei sunt: Tom Hardy(1), Marlon Brando(2) și  Laurence Olivier(3), exact în ordinea în care au fost enumerați.


Topul publicat de cei de la Tabu arată cam așa:

10. Pete Townshend de la The Who îi va fi veşnic recunoscător lui Mick Jagger. Townshend a declarat că în momentul în care l-a văzut pe Jagger dansând şi-a dat seama că vrea să facă sex cu un bărbat.

09. Laurence Olivier îşi exercita bisexualitatea în ciuda faptului că era căsătorit. Soţia lui, evident, nu voia să accepte acest aspect al vieţii de cuplu şi încerca să îl ierte spunând că un om de geniu are un comportament diferit de restul bărbaţilor. Asta da toleranţă!

08. La Brett Anderson, solistul trupei Suede, bisexualitatea e incertă. Artistul a declarat că nu e heterosexual, ci mai degrabă un bisexual care nu a făcut niciodată sex cu un alt domn. Cum această declaraţie a fost făcută în 2005 sperăm că Brett a trecut la fapte. Pentru liniştea şi certitudinea lui...


07. Jean-Michel Basquiat este unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului. Cum nu a fost niciodată o persoană discretă, legăturile lui amoroase cu bărbaţi sau femei au ajuns de multe ori în presă.

06. Billie Joe Armstrong, solistul trupei Green Day a declarat în timpul unui interviu cu ceva ani în urmă că a fost dintotdeauna bisexual, iar asta i se pare un lucru extrem de frumos.

05. A devenit megacelebru datorită rolului din "Inception" şi a fermecat toate doamnele de pe planetă. Partea bună e că nu doar femeile au o şansă la Tom Hardy, ci şi bărbaţii. Actorul a recunoscut că în facultate nu refuza pe nimeni şi făcea sex cu toată lumea indiferent de... sex.

04. Deşi este unul dintre cei mai mari cuceritori de femei din toate timpurile, lui Cary Grant îi plăceau la fel de mult şi bărbaţii. Grant a trăit timp de 12 ani cu Randolph Scott. Mai mult, unii dintre apropiaţii lui spuneau că a fost extrem de îndrăgostit de acesta pe toată durata relaţiei.

03. David Bowie spunea la un moment dat că regretă faptul că le-a spus tuturor că e bisexual pentru că în SUA i-a fost destul de greu să se descurce cu această imagine. Din fericire, între timp, lumea a devenit mai înţelegătoare.

02. James Dean a fost destul de discret atunci când i s epuneau întrebări despre orientarea lui sexuală. Cu toate acestea, întrebat la un moment dat dacă îi plac şi bărbaţii şi femeile el a răspuns: "N-am de gând să trec prin viaţă cu o mână legată la spate!". E clar.

01. Marlon Brando nu se prea obosea să ascundă faptul că e bisexual. E drept, se dădea mai mult la femei, dar când îi plăcea un bărbat nu stătea deloc pe gânduri. În biografia sa se spune că este vedeta care a sedus cele mai multe femei şi cei mai mulţi bărbaţi de la Hollywood.

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki