luni, 24 ianuarie 2011

Cine este Alejandro a lui Lady Gaga? (galerie foto)

La vremea lansării videoclipului melodiei „Alejandro”, cântată de Lady Gaga, mulți au fost revoltați din cauza scenelor pline de păcate afișate într-un mod atât natural, fără nici cea mai mică reținere, însă și mai numeroși au fost cei uimiți, fascinați sau cum mai vreți voi să spuneți, de băieții din respectivul material video.

Apoi a urmat întrebare: Cine este acel Alejandro al păcătoasei Lady Gaga?

Ca și rivala sa Madonna, se pare că și Lady Gaga are o slăbiciune pentru brazilieni. Astfel, Alejandro este, de fapt, André Ziehe, un brazilian în vârstă de 25 de ani, ales pentru a fi personajul principal din videoclip datorită calităților sale fizice extraordinare, însă și background-ului profesional pe care-l are altăuri de: „Bottega Veneta” - „Louis Vuitton” - „Benetton” - „Versace” - „Valentino” - „Dolce&Gabbana” - „Carol Pignatelli”, etc.

Tânărul are 1,88 m înălțime, ochii verzi, iar părul șaten deschis. Însă știu că nu detaliile tehnice vă încălzesc inima, ci pozele, astfel că urmează o mică galerie foto. Enjoy!3 comentarii:

Nymphetamine spunea...

bun bun :))

flo spunea...

I-ai incurcat pe alehandri, se mai intampla. Nu asta e Alejandro lui Gaga,pe Alejandro lui Gaga il cheama Evandro Soldati.
http://www.94fm.com.br/userfiles/image/Evandro%20Soldati%20-%20clipe%20Alejandro2.jpg

Stoicescu A. spunea...

Evandoro Soldati e alt Alejandro marca Gaga. Nu este doar unul. Tanti Gaga e o doamnă bine, n-ar doar un Alejandro!

Așa ar trebui să-l includ și pe rusul milionar, plus alții.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki