miercuri, 26 ianuarie 2011

Dragoste și alte dependențe (trailer + poze nud)

Fiind considerat o sursă de satisfacție fără sfârșit, Jake Gyllenhaal, actor foarte cunoscut și din filmul „Brokeback Mountain" și „Brothers", revine în forță într-un nou film de senzație, unde nu ezită să se afișeze mai puțin acoperit de haine.

Filmul „Dragoste și alte dependențe”, a cărui premieră, în România, a fost pe 20 ianuarie 2011, surprinde prin îmbinarea comediei cu romantismul, acesta prezentând o poveste de dragoste între un agent de vânzări (Jake Gyllenhaal) și o artistă care suferă de Parkinson ( Anne Hathaway), ambii alergici la relații.Nu sunt un pasionat de filme, însă urmărind trailer-ul acestei producții, pot spune că mi-a fost stârnită curiozitatea, iar în perioada ce urmează mi-am propus să ajung la cinematograf pentru a vedea acest film, mai ales că și review-urile filmului sunt pozitive. 


Trebuie să recunosc faptul că Jake Gyllenhaal, dincolo de a fi un actor foarte bun, este și un bărbat atrăgător, ceea ce face ca filmul să fie și mai interesant, iar pentru a vă convinge de asta, am decis să vă supun atenției și câteva imagini cu acesta:


Analizând poza ce urmează, bănuiesc că atmosfera de la filmări a fost una extren de intresantă, lui Jake Gyllenhaal lipsindu-i timiditatea în totalitate. De asemeni, trebuie apreciat și curajul actriței Anne Hathaway, care a făcut față, câteodată spate, în mod onorabil, situației, bineînețeles. 5 comentarii:

Vlad spunea...

Foarte bun Jake asta. Si filmul pare sa fie dragut

Anonim spunea...

aseara am vazut filmul, este foarte interesant, chiar ti-l recomand

A.G.B. spunea...

vazut la cinema. superb film. :)

Vlad spunea...

Actorul asta e adorabil :X

Anonim spunea...

defapt ..ultima poza nu e ceea ce pare. Daca te uiti atent in timpul filmului,e doar o umbra al plapumei(sau ce o fi). :)

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki