luni, 17 ianuarie 2011

E important. Testează-te!

E important pentru tine. E important pentru partenerii tăi. 
Testează-te!

Asociația „Accept” îți oferă, în această lună, posibilitatea de a te supune GRATUIT testului pentru depistarea virusului HIV, cât și al virusului heptatitei C, rezultatele fiind eliberate pe loc.

Acestea sunt însoțite de consiliere pre și post testare, iar rezultatele testelor sunt complet anonime.

În concluzie, pe tot parcursul lunii ianuarie ești invitat la sediul Organizației „Accept” pentru a-ți face testele fără niciun cost. Ba chiar mai mult, îți vor fi oferite, tot gratuit, prezervative și lubrifianți.

Pentru programări, sună la 021 252 9000 sau 0720 222 378, fie trimite un mail la accept@accept-mail.ro

Testele sunt gratuite DOAR în luna ianuarie 2011!

Campania este sprijinită de GMFA (the gay men`s health charity) 
- organizație de caritate britantică -

7 comentarii:

Anonim spunea...

Ce dreaq nu se intampla asa ceva si in buzau? :(

adi spunea...

Eu mi-am facut testul HiV GRATUIT la Centrul de Consiliere si Testare din Cluj Napoca . E GRATIS tot timpul .Trbuie doar vointa !!!Am mers singur sa ma testez,cand le-am zis unor amici de-ai mei sa vina cu mine sa se testeze si ei ,s-au uitat la mine ca la felul sapte ,desi practicasera sex neprotejat .Nepasarea se plateste ,testul e gratis,cel putin aici la Cluj.

Stoicescu A. spunea...

DA! E important să ai voință, apoi totul se rezolvă. Din câte știu, în fiecare oraș mare ar fi centre de testare gratuită, deci n-ar trebui să fie o problemă extrem de mare.

Din păcate, trebuit să admit faptul că mulți au o reticiență față de testul Hiv și/sau hepatită C. Li se pare ceva ciudat să mergi la testare, chiar dacă în mod practic asta ar dovedi doar faptul că ești un om căruia îi pasă de sănătatea lui și a celorlalți.

@Alexiuss, am să mă interesez dacă este ceva la Buzău și am să revin cu informații despre asta.

Anonim spunea...

Daca ai boala respectiva, degeaba te testezi... si asa viata ta va deveni un calvar... Dar de ce sa te testezi, daca nu faci prostii???

incognito

Stoicescu A. spunea...

@Incognito

Aberezi rău! Lumea nu se duce acolo că e are hiv, ci dimpotrivă, din siguranță, să fie sigur că totul e în regulă, că nu s-a întâmplat vreun accident (gen s-a rupt prezervativul vreodată, i-a fost făcută o injecție cu un ac infestat sau neh, pur și simplu că poate dus de val a făcut-o și fără prezervativ, dar și alte cazuri).

Testare este un act de siguranță, de grijă asupra sănătății personale și deci, implicit asupra sănătății altora.

Concepțiile țățiste, despre care vorbeam și anterior, nu-și au locul aici.

Pinocchi0 spunea...

Buna idee, aș fi curios să aflu care au fost rezultatele. (Nu cîți au hepatită C, heh, ci cîți s-au dus să se testeze.)

Anonim: Dacă afli că ai fie HIV, fie C, atunci (1) îți îngrijești sănătatea într-un anumit fel și (2) ai mai multă grijă (tot într-un anumit fel) să nu le-o dai și altora. Atunci viața ta o să fie mai puțin calvaroasă, pentru că (1) o să te simți mai bine, (2) o să ai o conștiință mai curată.

Stoicescu A. spunea...

@Pinocchi0

Am să cer numărul celor ce s-au testat, de la Accept, și voi scrie o postare despre asta. Am să încerc să obțin cât mai multe detalii.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki