sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Noua locație gay din Cluj: Melody Club

UPDATE: 
Melody Club NU MAI ESTE CLUB GAY. Vom reveni cu detalii în cel mai scurt timp despre actualul club gay din Cluj-Napoca.

Astăzi (15.01.2010) este prima seară în noul club gay din Cluj-Napoca, după ce Clubul Zig-Zag a fost vândut, iar noii patroni au alte planuri cu acesta. a întrerupt colaborarea cu Lucian Dunăreanu.

Zig-Zag, totuși, continuă să fie un club adresat comunității gay și a prietenilor acestora, spațiul fiind renovat chiar.

Melody Club își așteaptă clienții începând cu ora 22:00 undeva nu foarte de parte de Zig-Zag, la doar 50 de metri. Nu pentru mult timp! Pe data de 29 Ianuarie se va deschide Delirio Club, Melody fiind doar o variantă temporară.

Central, foarte ușor de localizat, clubul se află la subsolul Hotelului Melody, în Piața Unirii nr.29. Pentru acei ce se feresc de privirile indiscrete, trebuie reținut faptul că accesul în club se face direct din stradă, printr-o intrare separată de cea a hotelului.

Melody Club promite un spațiu mai mare,ventilat corespunzător, muzică de cea mai bună calitate, băieți frumoși, dar și distracție pe cinste.

Contact / Adresă: 
Melody Club 
Piața Unirii nr. 29, Cluj-Napoca
(la subsolul Hotelului Melody)
Telefon:  0743655258 /  0735700074
Messenger: evenimente_gay

Hartă Melody Club

Update: Și acum vine surpriza! Dacă cineva simte că a păcătuit în exces în club, poate rezolva problema imediat. Exact lângă club se află o biserică, deci n-ar fi mult de mers în caz de vreo rugăciune. Un alt avantaj ar fi că, în caz că petrecerea de Sâmbătă spre Duminică se termină la 7 dimineața, vom putea merge în grup direct la Sf. Liturghie. 


2 comentarii:

Sebbie spunea...

ce tare :) sunt tare curios cum arata clubul nou.. avand in vedere ca nici Zig-Zagul nu era foarte stralucit din anumite puncte de vedere.

Zig Zag Club spunea...

Zig Zag a fost reamenajat la standarde net superioare celor anterioare si va asteapta weekend de weekend alaturi de cei mai renumiti dansatori si cele mai noi bauturi intr-o formula adaptata tuturor genurilor si preferintelor voastre.Tombole, party-uri tematice, surprize si oameni noi intr-o locatie si atmosfera unica, intima si discreta...numai pentru voi...people with good spirit and vibe!Pentru rezervari, sugestii sau informatii la 0752641924 sau id de mess zigzag_club

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki