miercuri, 19 ianuarie 2011

Saună Gay în București !?

Saună Gay în București !?
Actualizare 1: (ianuarie 2012)
În momentul de față, există o singură saună gay în București, saună despre care nu vă putem oferi mai multe detalii din motive ce țin de politica editorială a blog-ului. Fiind vorba despre o activitate comercială, ne rezervăm dreptul de a percepe taxe de promovare.

Până în momentul de față administratorii saunei respective nu au solicitat promovare pe acest site.


Conținut la momentul publicării inițiale a articolului: (ianuarie 2011)
Din informațiile pe care le am, am înțeles că se plănuiește deschiderea unei saune gay în București, într-o poziție centrală, deocamdată lucrurile fiind undeva la început. Este posibil ca în decursul acestui an ideea să fie materializată.

Contactat pentru fi întrebat dacă patronul clubului Studio Soho intenționează deschiderea unei saune gay, PR-ul clubului  a declarat că nu are informații în acest sens, neexistând nicio discuție pe această temă.

Totuși, aceasta a ținut să precizeze faptul că Studio Soho a avut în vedere deschiderea unui darkroom, însă ideea a fost abandonată din cauza faptului că societatea românească nu este încă pregătită pentru acest lucru.

PR-ul clubului Studio Soho a adus în vedere și faptul că rapiditatea cu care se răspândește virusul HIV în România este alarmantă, acest lucru arătând, încă o dată, inconștiența unora care se aventurează în a face sex fără prezervativ și, deci, inoportunitatea unui darkroom.

Pentru a vedea cum arată o saună gay, intrați pe acest link. (Pleasuredome, London)
În România nu există nicio saună gay în acest moment.

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki