vineri, 18 februarie 2011

Ce-și (mai) doresc românii?!

Se pare că românii sunt foarte înfometați, și nu de mâncare,  de droguri, iar aici nu mă refer strict la țigări normale și alcool, pentru că astea le știm deja, ci la d-alea mai serioase. Și cum nici etnobotanicele nu mai sunt ce-au fost odată, a revenit nostalgia anilor trecuți, când hașișiul, cocaina și marijuana erau la mare căutare. Totuși, s-o strigi așa la drumul mare?

Și-am intrat în vorbă cu vânzătorul de la Mic.ro, spunându-i acestuia că mi se parte foarte comic să găsești așa ceva pe lista dorințelor dintr-un magazin preponderent alimentar, bănuind că este o glumă. N-a fost să fie, nu și de data asta. Vânzătorul mi-a zis mirat: cum, nu știi? locuiești aici în cartier și nu știi, nu i-ai văzut?

Am răspuns „da, locuiesc aici”, că neh, doar trec pe acolo de când s-a deschis magazinul, ce naiba!? Dar surprins de surprinderea lui, l-am întrebat la rându-mi ce dracu am pierdut stând cocoțat la mine-n casă, fără a ieși la bere cu golanii în fața blocului.
Ei, cică băieții din cartier le cam ard cu d-astea nasole, iar sub influența lor se pare că au prins curaj. Au scris negru pe alb, cum puteți vedea și voi mai jos, că le-ar pica bine niște droguri aproape de casă. Unde în altă parte dacă nu la la Mic.ro, la Patriciu?

1 comentarii:

Chiulica spunea...

Ha ha.. lasa ca am vazut pe undeva prin 13 septembrie intr-un MIC.RO scris " foitze OCB" deci... romanii vor multe :))

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki