duminică, 13 februarie 2011

Clubul „French Kiss” din București s-a închis! Se deschide o cafenea gay la Piața Romană


Cel de-al doilea club gay bucureștean s-a închis. După nici un an de activitate, cei de la French Kiss au schimbat strategia, clubul spunând „bye-bye” clienților săi în această dimineață - 13 februarie 2011, urmând ca în curând să fie deschisă o cafenea gay de 500 de mp, cu program non-stop, localizată în zona Piața Romană.

Sincer să vă spun, nu sunt surprins deloc de închiderea clubului, muzica din ultimul timp fiind total nepotrivită acelui spațiu. De fapt, s-a abordat un gen de muzică similar celui din Studio Soho, astfel încercându-se „furarea” clienților acestui club. Total greșit! 

Cei mulți ce alegeau French-Kiss, în loc de Studio Soho, o făceau tocmai pentru că muzica din Soho nu era pe placul lor și doreau altceva, ceea ce se și găsea la început în clubul astăzi închis. Nici lipsa tematicilor din ultima vreme nu pot să zic că n-a fost un alt motiv din cauza căruia astăzi clubul „French Kiss” nu mai există.

Muzica pusă la început de Dj-ul Adrian Loud era super mișto (tipul chiar făcea atmosferă), însă odată ce acestuia i s-a impus alt gen de muzică de către conducere, lucrurile s-au schimbat în rău.

Este clar că nu avem de-a face cu o veste bună pentru comunitatea gay din București, concurența fiind un lucru benefic și atât de necesar pe acest segment, însă am convingerea că în curând va fi deschis un nou club gay în București. Totuși, cei de la French Kiss au declarat că odată cu această cafenea va fi deschis și un nou club gay, deci nu trebuie să ne facem griji pentru prea mult timp.

Cafeneaua este binevenită, la fel ca și clubul ce se promite, în prezent Bucureștiului lipsindu-i acest lucru.

Am să vă țin la curent cu noutățile! Fiți siguri că Idei de Gay va posta detalii despre noua cafenea gay și noul club, atunci când ele vor fi disponibile!

Update:
Au existat supărări că am tăiat cu o dungă roșie sigla „French Kiss”. Acest lucru se întâmplă de fiecare dată când anunț că se închide ceva (un club, o cafenea, etc) și nu arată o lipsă de respect față de un brand. Amintiți-vă că și la Purple am procedat la fel, după cum se poate vedea aici.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Asteapta cat vrei "domnul" idei de gay,bucurati-va ca ati ramas singuri pe piata si oricum cu muzica nu ai dreptate,voi ati furat-o de la adrian loud,cand am fost la voi cu adi loud,mi-a spus cel putin 6 melodii consecutive,ce binenteles au si play-at la voi,deci nu stiu cine cui a furat muzica. Si nu taia sigla cu rosu ca nu e fairplay din partea voastra pt un club in care au fost oameni carora le-a placut sa-si faca simtita prezenta. Urat din partea voastra,oricum...idei de gay fiind site-ul soho-ului,nici n-aveam alte pretentii.BUCURATI-VA ! Aveti ocazia sa mariti si preturile !

Stoicescu A. spunea...

Dacă nu ai înțeles articolul, repet! Adrian Loud este un super dj, chiar îmi place cum face atmosferă tipul. Problema este că i-ați impus voi un anumit tip de muzică.

Sincer spun, eram în Kulturhaus cu niște prieteni, iar când am decis să mergem într-un club gay, toată lumea a exclamat Soho, dar am făcut tot posibilul și-am ales French, unde am și ajuns.

Muzica fiind mai dezastroasă ca niciodată, m-am dus să-l întreb pe Adrian ce se întâmplă cu muzica, de ce nu mai este ca altădată. Mi s-a zic clar: AȘA AM PRIMIT ORDINE!

Cât despre faptul că țin partea celor din Studio Soho, stai liniștiți. Mi s-a mai spus că țin partea celor din Purple când am criticat Soho și invers.

Așa e mentalitatea românească, dacă un om te critică, ăla e doar rău intenționat și ține partea celuilalt.

Nu uitați cât v-am susținut și pe voi, chiar fără nicio problemă. Am apreciat ce era de apreciat, am criticat ce nu era bine.

Nu aveți capacitatea de a învăța din critică, asta e marea problemă. Spuneți „da, critica e binevenită”, dar practic vă comportați ca niște țațe de la piață.

Și ca să fie clar, eu nu fac parte din bisericuțe, grupuri, clanuri, găști, așa cum fac unii dintre voi. Sunt total independent și scriu propriile mele păreri, cu care nu e necesar să fie toată lumea de acord, ba chiar mai mult, e normal să fie și oameni contra, iar eu accept asta. E părerea lor!

Frumos ar fi să-ți asumi cele scrise semnându-te cu numele.

vicenziuc spunea...

stati asa ca eu nu inteleg! si sunt total impartial pentru ca nu am fost niciodata nici intr-unul nici in celalalt:D Dar totusi, de ce s-a inchis French Kiss? din cauza ca si-au furat muzica unul celuilalt? cum asa? si be) nu cred ca e gresit in a taia o sigla cu roshu. E ca un fel de stop!, nu te mai duce ca te duci degeaba, e pus lacatul. Si mai sunt de parere ca decat doua cluburi nu foarte tari(cel putin eu nu am azuit ca sunt ceva wow cluburile astea doo), sa se faca unu tare si mare cum ne place noua!:X Ca STUDIO 54!;))

Anonim spunea...

Yesss! More drama!

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki