vineri, 4 februarie 2011

H&M România - deschidere oficială

Conform celor de la Ziarul Financiar, retailerul suedez H&M va face pasul către România prin deschiderea oficială, pe 25 Martie 2011, în Afi Palace Cotroceni, a primului magazin din cele 5 ce vor fi inagurate în Bucureşti, mai apoi urmând şi cele din marile oraşe din ţară.

Toate cele 5 magazine din Bucureşti vor fi deschise până la sfârşitul lunii Aprilie, acestea fiind situate în Afi Palace Cotroceni (25 Martie), Băneasa Shopping City, Plaza România, Bucureşti Mall şi Unirea Shopping Center.

La Braşov, H&M va deschide magazin în Unirea Shopping Center, la Timişoara magazinul va fi situat în Iulius Mall, la fel ca şi-n Cluj, iar în Iaşi cei de la H&M vor putea fi găsiţi în Palas . De asemeni, H&M va deschide magazine în Galeria Arad şi Maritimo din Constanţa.

Info plus: H&M a fost fondat în 1947,  sub numele de "Hennes"

Şi dacă deţii o "aparatură de homosexual", aşa cum îi spunea cineva, pe un blog, iPhone-ului, poţi fi la curent cu toate noutăţile de la H&M, fie că e vorba de noi magazine sau o colecţie abia apărută, descărcând aplicaţia H&M for iPhone and iPad.

1 comentarii:

Sebbie spunea...

uuu de abia astept sa se deschida :P - sa-mi folosesc cardul de H&M :P si aici ;;)

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki