miercuri, 16 februarie 2011

Puțină culoare...

De curând mi s-a reproșat că blog-ul și-a pierdut din personalitate, că a devenit mai mult un site de știri despre nu știu ce evenimente, petrecere sau cine știe ce altă acțiune LGBT sau nu, dispărând „amprenta mea” în acest spațiu. Foarte adevărat!

Recunosc că am scris din ce în ce mai rar despre mine, că am povestit tot mai puțin despre lucruri din viața mea, chiar dacă în urmă cu un an de zile îmi propusesem tocmai contrariul. Nu știu de ce blog-ul a evoluat așa, dar îmi dau seama că direcția în care m-am îndreptat n-a fost tocmai cea în care am vrut să merg.

Nu-mi pare neapărat rău, informațiile fiind binevenite pentru toată lumea, dar parcă lipsește puțină culoare, iar astăzi am să dau culoare atât la propriu, cât și la figurat.

Vă invit să savurați (cu ochii) ce a gătit băiatul astăzi!

4 comentarii:

Anonim spunea...

deja salivez :D

Stoicescu A. spunea...

@Anelis

Îmi pare rău că nu am putut posta pe blog și mirosul :)))

Anonim spunea...

...trebuia in schimb sa spui ca se dechide un magazin H&M...CA DE NU AI SCRIS DE ALA DE MI-A IESIT PE OCHI! :)...A fost buna, asta, huh? :p

Stoicescu A. spunea...

Am scris destul de mult despre H&M pentru că îmi place brand-ul și pentru că tot timpul au fost noutăți. Dar totuși puteam să scriu pe friptură că se deschide H&M :)))

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki