miercuri, 9 martie 2011

Dacă NU vedeți doar Lady Gaga și Madonna în fața ochilor, poate gustați ceva autohton...

Criza financiară, dincolo necazurile unora care au rămas fără loc de muncă, fără sporuri și alte avantaje meritate sau ne meritate, fără șpagă, fără case, piscine, fără mâncare la câinele de super rasă adus din Cocoțenia de Nord sau bani de glow-bluzițe „Armani” pentru pisică, a renăscut și un soi de muzică specific anilor `90-2000, când avem bani de casete, că muzică nu era pe net ca acum, dar nu ne permiteam să mergem nici măcar în Bulgaria.

Astfel, revolta hip-hop-ului față de stat și politicile economice ale acestuia a prins contur în această perioadă apocaliptică (ca să vezi!), prezentându-se într-o manieră foarte ușor mai elevată față de acum 15 ani, dar cu același limbaj brut prin texte de genul: „Îmi place că n-am, când îmi cere copilul bani de bomboane”, „Luați soarele de pe cer, țineți-l doar pentru voi” sau „Vă rugăm, dacă se poate, salariile mai mici. Nouă ne place să muncim, nu ne plac banii, sunteți tâmpiți!”.

Și după cum ziceam în titlu, dacă nu vedeți doar Lady Gaga și Madonna în fața ochilor, poate gustați puțin și din producția autohtonă ce ne aruncă în „Piața Prostituției”, așa cum puteți asculta mai jos:

Cheloo și Ombladon - Sau

4 comentarii:

Rafael spunea...

nu prea imi place ultimul lor album , oricum au scazut

Stoicescu A. spunea...

N-am ascultat toate piesele de pe albumul lor, dar asta îmi place. Voi încerca să le ascult zilele astea, să văd ce și cum.

Recomanzi ceva? Vreo piesă?

Moisin Ovidiu spunea...

Misto piesa.!La subiect

Anonim spunea...

asculta bizar feat spike!are un vers cheloo special pt comunitatea gay!

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki